MenyLukk
Nære hjertet

Nei takk til rengjøring – med Sweet Dreams Stay hjelper du flere barn slik at de kan sove trygt

Mer enn 1,2 millioner barn i verden utsettes for menneskehandel. Hvert år. Det må stoppes. Nå gjør vi alt vi kan for å hjelpe flere barn slik at de kan bo med familien sin og sove trygt. Vi kaller det Sweet Dreams Stay. Les om hvordan du hjelper oss å hjelpe.

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg
Sweet Dreams Stay-prosjektet ble startet for å hjelpe barn utsatt for menneskehandel til å få en trygg barndom.

Sammen med UNICEF redder vi barn fra trafficking.

Nordic Choice Hotels har siden 2008 samarbeidet med UNICEF for å hjelpe barn som er utsatt for menneskehandel til å få et bedre liv. En del av dette samarbeidet involverer deg og hvordan du kan hjelpe. Dette prosjektet heter Sweet Dreams Stay.

Nordic Choice Hotels har samarbeidet med UNICEF i mange år.

På denne måten hjelper du

Bor du sammenhengende mer enn én natt på Quality Hotel™ eller Clarion Hotel®, kan du bidra til prosjektet Sweet Dreams Stay. Det er enkelt: Velger du å hoppe over rengjøring av rommet ditt, donerer vi penger til UNICEF og deres arbeid for barn utsatt for menneskehandel. For hver rengjøring du velger bort, gir vi 10 kroner (SEK/NOK/DKK/1€, det kommer an på hvor du befinner deg).

Bare husk å henge Sweet Dreams Stay-skiltet på døra senest klokka 23.00 om du ønsker å donere penger i stedet for å rommet vasket dagen etter.

Som gjest hos oss har du selvfølgelig alltid rett til rengjøring av rommet ditt, men du kan velge det bort om du føler at det ikke er nødvendig – og samtidig gjøre en god gjerning.

Barnetegninger ble forvandlet til en kvart million kroner

Konseptet Sweet Dreams Stay ble kickstartet i september 2017 da barn i Norden fikk sjansen til å hjelpe utsatte barn rundt omkring i verden. Barna ble invitert til hotellene våre for enten å male eller levere tegninger, og for hver tegning som ble levert inn, donerte vi 10 kroner til UNICEF. Man kunne også ta et bilde av tegningen og laste den opp på Facebook-siden vår. For hvert bilde ble det donert 10 kroner.

Og hvordan gikk det? Det ble en suksess! På en uke ble det levert 13 247 tegninger! Dette tilsvarte 132 470 NOK til utsatte barn. Vi bestemte oss for å doble beløpet og donerte derfor 264 940 NOK til UNICEF!

Hedda Skaug, ansvarlig for samarbeidet med UNICEF, i byen Lao Chai i Vietnam. Her er barn ekstremt utsatte for menneskehandel på grunn av den nære beliggenheten til Kina, fattigdom og få muligheter til utdannelse. På bildet over får barna for første gang i sitt liv male med fargestifter.

Andre måter du kan bidra

Har du vært gjest hos oss tidligere har du kanskje allerede bidratt til kampen mot menneskehandel. Du har kanskje kjøpt et Sweet Dreams-armbånd i resepsjonen? Kanskje gitt en gave til “Ensomt juletre søker”-granen vår på et av våre hotell? Da er du en helt i våre øyne. Sammen kan vi hjelpe enda flere.

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg

Sweet Dreams Stay

  • Mellom september 2017 og juni 2019 samlet vi inn 3 millioner kroner til UNICEF med Sweet Dreams Stay. Dette betyr 150 000 trygge netter for barn utsatt for menneskehandel!
  • Sweet Dreams Stay er en del av Nordic Choice Hotels arbeid med samfunnsansvar – WeCare.

Tagger

Nyeste innlegg