Mer enn 1,2 millioner barn i verden utsettes for menneskehandel. Hvert år. Det må stoppes. Nå gjør vi alt vi kan for å hjelpe flere barn slik at de kan bo sammen med familien sin og sove trygt. Vi kaller det Sweet Dreams Stay og både du og barna dine kan hjelpe til. Les mer om hvordan du hjelper oss å hjelpe!

Artikkelen ble oppdatert 18.09.2017

Sammen med UNICEF redder vi barn fra trafficking.

Nordic Choice Hotels har siden 2008 samarbeidet med UNICEF for å hjelpe barn som er utsatt for menneskehandel til å få et bedre liv. Siden da har vi samlet inn flere millioner, men det hjelper ikke raskt nok eller mange nok. Vi gir oss ikke før alle barn er trygge, så nå vil vi gjøre enda mer. Derfor har vi gjort det superenkelt for deg å bidra. Vi har startet prosjektet Sweet Dreams Stay.

Nordic Choice Hotels har samarbeidet med UNICEF i mange år.

Hvis du hopper over rengjøringen på rommet når du bor på et av våre hotell, gir vi penger til UNICEF og deres arbeid for utsatte barn. Heng Sweet Dreams Stay-dørhengeren på døren senest kl 23.00 kvelden før. For hver vask du velger bort, gir vi 10 kr. Allerede andre gang du velger bort rengjøringen har du gitt et barn en trygg natts søvn.

Barnetegninger blir til støtte

For å kickstarte konseptet Sweet Dreams Stay gir vi barn i Norden sjansen til å hjelpe utsatte barn rundt omkring i verden. Ta med deg barna og kom til et av våre hotell mellom 4. og 10. september og tegn! For hver tegning vi får donerer Nordic Choice Hotels 10 kroner til UNICEF. Dersom du heller vil gjøre det hjemme kan du ta bilde av tegningen din og laste den opp på vår Facebookside. For hvert bilde donerer vi 10 kroner. Hvordan gikk det? Bla deg deg for å se hvor mange tegninger og hvor mye penger som ble donert til UNICEF!

Hedda Skaug, ansvarlig for samarbeidet med UNICEF, i byen Lao Chai i Vietnam. Her er barn ekstremt utsatte for menneskehandel på grunn av den nære beliggenheten til Kina, fattigdom og få muligheter til utdannelse. På bildet over får barna for første gang i sitt liv male med fargestifter

Slik bidrar du ved å bo på et av våre hotell i Nordic Choice Hotels

Har du vært gjest hos oss tidligere har du kanskje allerede bidratt til kampen mot menneskehandel. Du har kanskje kjøpt et Sweet Dreams-armbånd i resepsjonen? Kanskje gitt en gave til “Ensomt juletre søker”-granen vår på et av våre hotell? Da er du en helt i våre øyne. Sammen kan vi hjelpe enda flere. Vi ses på våre hotell eller på Facebook!

Oppdatering 18.09.2017: Så mange tegninger fikk vi

Innsamling av tegninger ble en suksess! På en uke fikk vi hele 13 247 tegninger levert inn på våre hotell. Ettersom vi donerer 10 NOK per tegning til UNICEF Norge tilsvarer det 132 470 NOK til utsatte barn. Men! Det stopper ikke der. Vi bestemte oss for å doble beløpet og donerer derfor 264 940 NOK til UNICEF! Det er en utrolig sum og vil vil takke alle barn som deltok. Dere er helter og gjør en forskjell!


Faktarute:

  • I løpet av 2017 vil vi i Nordic Choice Hotels gi 300 000 trygge netter til utsatte barn. Vi håper at 130 000 av disse skal komme fra Sweet Dreams Stay-innsamlingen.
  • Vil du bidra, henger du opp Sweet Dreams Stay-dørhengeren på døren til rommet ditt. Da velger du bort rengjøring den dagen og vi gir 10 kroner til UNICEF i stedet.
  • 4. til 10. september kan alle barn som vil komme til våre hotell og tegne en tegning. For hver tegning som gis på et av våre hotell eller deles via Facebook donerer vi 10 kroner til UNICEF.
  • Har du bodd hos oss tidligere har du sikkert sett Clarion Hotel® sitt konsept Green Stay, der du kunne velge bort rengjøringen for å gjøre miljøet godt. Green Stay har nå blitt til Sweet Dreams Stay.