Gå til innhold
Nære hjertet

Nei takk til rengjøring – med Sweet Dreams Stay hjelper du flere barn slik at de kan sove trygt

|

Mer enn 1,2 millioner barn i verden utsettes for menneskehandel. Hvert år. Det må stoppes. Nå gjør vi alt vi kan for å hjelpe flere barn slik at de kan bo sammen med familien sin og sove trygt. Vi kaller det Sweet Dreams Stay og både du og barna dine kan hjelpe til. Mellom september 2017 og juni 2018 samlet vi inn 3 millioner kroner til UNICEF gjennom prosjektet vårt Sweet Dreams Stay! Les mer om hvordan du hjelper oss å hjelpe!

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg

Sweet Dreams Stay is a project to help children escape from trafficking.

Sammen med UNICEF redder vi barn fra trafficking.

Nordic Choice Hotels har siden 2008 samarbeidet med UNICEF for å hjelpe barn som er utsatt for menneskehandel til å få et bedre liv. Siden da har vi samlet inn flere millioner, men det hjelper ikke raskt nok eller mange nok. Vi gir oss ikke før alle barn er trygge, så nå vil vi gjøre enda mer. Derfor har vi gjort det superenkelt for deg å bidra. Vi har startet prosjektet Sweet Dreams Stay.

Nordic Choice Hotels har samarbeidet med UNICEF i mange år.

Hvordan fungerer det?

Bor du sammenhengende mer enn én natt på et av våre Quality Hotel eller Clarion Hotel, kan du bidra til prosjektet Sweet Dreams Stay. Det er enkelt: Velger du å hoppe over rengjøring av rommet ditt, donerer vi penger til UNICEF og deres arbeid for barn utsatt for menneskehandel. For hver rengjøring du velger bort så gir vi 10 kroner (SEK/NOK/DKK, alternativt 1€, det kommer an på hvor du befinner deg).

Du har som gjest på våre hotell så klart alltid rett til rengjøring på rommet, det eneste som har blitt endret er at du kan nå velge bort rengjøring om du synes det er unødvendig, og samtidig gjøre en god gjerning.

Barnetegninger ble forvandlet til en kvart million kroner

Vi kickstartet konseptet Sweet Dreams Stay i september 2017 da vi ga barn i Norden sjansen til å hjelpe utsatte barn rundt omkring i verden. Vi inviterte barna inn til våre hotell for enten å male eller levere tegninger, og for hver tegning vi fikk donerte Nordic Choice Hotels 10 NOK til UNICEF. Man kunne også ta et bilde av tegningen å laste den opp på vår Facebook-side. For hvert bilde ble det donert 10 kroner. Hvordan gikk det da? Jo det ble en suksess! På en uke ble det levert 13 247 tegninger til våre hotell! Noe som tilsvarte 132 470 NOK til utsatte barn. Men! Det stopper ikke der. Vi bestemte oss for å doble beløpet og donerer derfor 264 940 NOK til UNICEF! Det er en utrolig sum og vil vil takke alle barn som deltok. Dere er helter og gjør en forskjell!

Hedda Skaug, ansvarlig for samarbeidet med UNICEF, i byen Lao Chai i Vietnam. Her er barn ekstremt utsatte for menneskehandel på grunn av den nære beliggenheten til Kina, fattigdom og få muligheter til utdannelse. På bildet over får barna for første gang i sitt liv male med fargestifter.

Slik bidrar du ved å bo på et av våre hotell i Nordic Choice Hotels

  • Har du vært gjest hos oss tidligere har du kanskje allerede bidratt til kampen mot menneskehandel. Du har kanskje kjøpt et Sweet Dreams-armbånd i resepsjonen? Kanskje gitt en gave til “Ensomt juletre søker”-granen vår på et av våre hotell? Da er du en helt i våre øyne. Sammen kan vi hjelpe enda flere.

  • På våre Clarion Hotel® og Quality Hotel™ henger du ut Sweet Dreams Stay-skiltet på døren, senest klokken 23.00 kvelden før, om du ønsker å donere penger i stedet for vask.

sweet-dreams-stay-smiling-kids-1200.jpg

Sweet Dreams Stay

  • Mellom september 2017 og juni 2019 samlet vi inn 3 millioner kroner til UNICEF med Sweet Dreams Stay. Dette betyr 150 000 trygge netter for barn utsatt for menneskehandel!!!
  • Sweet Dreams Stay er en del av Nordic Choice Hotels samfunnsansvarsarbeid WeCare.
BlogPostView-tagsSweet DreamsUNICEFWeCare