Nære hjertet

Sweet Dreams Conference – møter og konferanser med mening

Skal du ha et møte, konferanse eller event i Bergen? Nå kan du gjøre det med god samvittighet! Comfort Hotel© Bergen Airport, Quality Hotel™ Edvard Grieg og Clarion Hotel© Bergen Airport har lansert Sweet Dreams Conference. Holder du et møte eller en konferanse som inkluderer overnatting på et av disse hotellene i 2018, gir vi en donasjon på 50 kr per person til UNICEF og prosjektet Sweet Dreams som hjelper barn utsatt for trafficking i Kambodsja.

En annerledes konferanse

Comfort Hotel© Bergen Airport, Quality Hotel™ Edvard Grieg og Clarion Hotel© Bergen Airport har ulike konsept, men et felles bankende hjerte for å utgjøre en forskjell i verden. Som en del av WeCare-arbeidet har disse bergenshotellene gått sammen for å lansere konseptet Sweet Dreams Conference. Bestiller du et møte, en konferanse eller arrangement med gjennomføring i 2018 på et av disse hotellene som inkluderer overnatting, bidrar dere samtidig til å gi barn en trygg natts søvn.

Vi gir 50 kroner per overnattende deltager til UNICEF og Sweet Dreams- prosjektet. Velger dere Sweet Dreams Stay i tillegg for deres overnattende gjester, gir vi ytterlige 10 kr per natt/rom til UNICEF. Etter konferansen sender hotellet, eller besøker dere om ønskelig, med en sjekk som viser hvor mye dere har bidratt med til UNICEF.

Se de ansatte fra hotellene fortelle om Sweet Dreams Conference:


Vil du bidra på en annen måte?

Har du vært gjest hos oss tidligere har du kanskje allerede bidratt til kampen mot menneskehandel. Du har kanskje takket nei til romvask, kjøpt et Sweet Dreams-armbånd i resepsjonen? Kanskje gitt en gave til “Ensomt juletre søker”-granen vår på et av våre hotell? Da er du en helt i våre øyne. Sammen kan vi hjelpe enda flere. Les mer om hvordan du kan bidra.


Les mer om vårt arbeid med samfunnsansvar; WeCare