Skip to content
Nære hjertet

Spre kjærlighet på Valentine´s Day - vinn en luksuriøs hotellweekend

1. Gjør noen litt ekstra glad på Valentine's Day i år. 2. Dokumenter det med en liten filmsnutt eller bilde. Og vips - så kan det være du som vinner et herlig hotellopphold!

Deluxe room Clarion Collection Hotel Grand Bodø

Å spre kjærlighet og vise omsorg for mennesker rundt deg er enklere enn du tror. Du trenger ikke å bruke hundretalls kroner på gaver, blomster og sjokolade. Du kan med enkle metoder forgylle din partners, venn eller kollegas hverdag. Og samtidig som du gjør det, kan du vinne en luksuriøs hotellweekend...

På tide med en konkurranse

Det stemmer, nå utfordrer vi deg til å spre kjærlighet på Valentine's Day! Film en liten snutt eller ta bilde når du gjør det og legg ut på Instagram. Tagg @nordicchoice og hashtag #lovebynordicchoice så er du med i konkurransen om et gavekort på hele 5000 kr. Gavekortet kan du bruke på hotellovernatting, restaurantbesøk, spa og relax på alle våre hotell i hele Norden og Baltikum.

Konkurranseregler

  1. For å delta må du være 18 år eller eldre og ha en åpen konto på Instagram (sånn at vi kan se innlegget ditt).
  2. Tagg bilde/filmen med @nordicchoice og #lovebynordicchoice.
  3. Publiser og tagg ditt bidrag senest den 15. februar kl. 23.59, for å delta i konkurransen.
  4. Vinneren kontaktes via direkte melding på Instagram den 18. februar.

Premien er et gavekort på 5000 kroner som kan brukes på et av våre hotell i Norden og Baltikum. OBS: Vinneren står for sine øvrige reisekostnader.

Idétørke?

Det er valgfritt hvordan og til hvem du vil spre kjærlighet til. Det trenger ikke engang å være til en person! Naturen vår trenger litt kjærlighet den også. Vanskelig å komme på en god idé? Her kommer litt inspirasjon!

  1. Hjemmerullet sushi eller kjøttdeig og spaghetti? Uansett hvilken favorittrett din partner har, lag den og overrask med en hyggelig middag.
  2. Overrask din kollega med en kjærlighetsbombe laget av post-it lapper. Post it surprise at work
  3. Gi naturen i ditt nabolag litt kjærlighet, gå ut og plogg!
  4. Ring på hos naboen og spør om du kan hjelpe hen med å kaste søppel.
  5. Still vekkerklokken 20 minutter tidligere for å overraske familien din med frokost på sengen. Breakfast in bed at HOBO Få litt inspirasjon fra HOBOs lekre frokost.
  6. Put a ring on it?...

Men, husk dette er bare forslag - The sky is the limit!

Så bli med, spre litt kjærlighet og delta i et av årets feteste konkurranser!

Lykke til!


Vil du ha flere tips på aktiviteter til Valentine's Day? Her får du 6 tips som hjelper deg med å fordype dine relasjoner, perfekt uansett om det er første daten eller 10-årsjublieumet.

Kreative og dyrevennlig påskepynt

So long, påskefjær

Vi i Nordic Choice Hotels deler en tradisjon og kultur der vi gjør mer enn det som forventes av oss – for gjestene, medarbeiderne våre, samfunnet og selvfølgelig miljøet. Dette arbeidet kaller vi WeCare. Som en del av det arbeidet har alle hotellene våre valgt å si nei til påskefjær. Les mer om vår boikott mot påskefjær her.