PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Nære hjertet

Petter A. Stordalen om de negative reaksjonene etter Pride-sponsingen

“Det er en menneskerett å elske den du vil elske.” Petter A. Stordalen har vært gjest hos Helene og Stian i Senkveld-sofaen og snakket om noen av reaksjonene som kom etter Nordic Choice Hotels sponsing av Pride.

Petter A. Stordalen
Fredag 23. november var Petter A. Stordalen en av gjestene i Senkveld med Helene og Stian

Fredag 23. november var Petter A. Stordalen en av gjestene i "Senkveld med Helene og Stian". På spørsmål fra Helene om hva Petter syntes om at noen gjester truet med å boikotte Nordic Choice Hotels på grunn av samarbeidet med Pride, hadde han et klart svar:

"Neste år skal vi ha større opptog, høyere musikk, mer pride og flagget skal være enda høyere".

__Se videoen her for å se hva han hadde å si om boikott-truslene. __

Norwegian tv-show with Helene and Stian I sofaen med Petter satt også TV- og radioprofilen Live Nelvik og programleder Jenny Skavlan

Pride i Norden

Nordic Choice Hotels var stolt sponsor for Pride Norden i 2018, og vi var selvsagt til stede i vertsbyene for EuroPride 2018 – Stockholm og Göteborg. Vi deltok i paradene og organiserte aktiviteter på våre hotell, som blant annet Pride Pool Party, Drop-in Wedding og After Pride. Vi er også sponsor i 2019.

Før Pride 2018 sa Stordalen følgende: – Nordic Choice Hotels sponser Pride fordi vi vil fortelle verden at vår dør er åpen, uansett hvem du elsker, eller hvem du identifiserer deg med. Mennesker med ulik bakgrunn, kompetanse, legning og språk bidrar til å skape bedre løsninger, bedre arbeidsplasser og bedre gjesteopplevelse. Derfor heiser vi med stolthet det regnbuefargede flagget under Pride.

Hos Nordic Choice Hotels er det rom for alle. Du kan lese mer om Pride her.

Tagger

Nyeste innlegg

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.