MenyLukk
Nære hjertet

Bekjemp kreft sammen med Kreftforeningen og Nordic Choice Hotels

I dag får 1 av 3 personer kreft, men det påvirker oss alle. Kanskje er noen du kjenner berørt, eller så er du det selv. Sammen med Kreftforeningen vil vi gjøre noe med det, og du som Nordic Choice Club-medlem kan gjøre det sammen med oss.

hands, cheerful gesture
Bekjemp kreft sammen med Kreftforeningen.

Kreftforeningen jobber for at færre skal bli berørt og at flere skal overleve. Siden 1970-tallet har antall krefttilfeller blitt mer enn dobbelt så mange. Men takket være kreftforskning og utviklingen av behandling, overlever 2 av 3 av de som er rammet av kreft.

Kreftforeningens arbeid og donasjoner

Kreftforeningen er en frivillig, ideell organisasjon uten statlig støtte. Arbeidet deres er helt avhengig av gaver fra privatpersoner og bedrifter. I 2018 bevilget organisasjonen 220 millioner kroner til kreftforskning.

Scientist working with cancer at CancerfondenTakket være kreftforskning, overlever 2 av 3 av de som er rammet av kreft. Foto: Kreftforeningen

Ved å donere til Kreftforeningen, bidrar du til forskning, spredning av kunnskap om kreft og du bidrar til å forbedre livssituasjonen for syke og deres pårørende.

*“Uansett hvem du er eller hvor du bor, er kreft noe som påvirker oss alle. Kanskje er noen du kjenner berørt, eller så er du det selv. Vi vet alle hvor viktig forskning er i kampen mot kreft – både for å forebygge og bekjempe. *

Nå kan du som Nordic Choice Club-medlem hjelpe Kreftforeningen med å bekjempe kreft ved å donere bonuspoengene dine til det viktige arbeidet deres.” – Mie Skau Vedeler, Manager Commercial Partners i Nordic Choice Hotels

Nordic Choice Hotels og Kreftforeningen er stolte samarbeidspartnere

Å kunne bidra til Kreftforeningens viktige arbeid som påvirker så mange, er noe som står Nordic Choice Hotels’ hjerte nær. Derfor kan du som Nordic Choice Club-medlem nå donere bonuspoengene dine til Kreftforeningen. Dette sier Kreftforeningen om samarbeidet:

“Kreftforeningen er stolt over å få Nordic Choice Hotels som ny samarbeidspartner. For Kreftforeningen er det viktig å ha solide samarbeidspartnere med gode verdier, som kan dele våre budskap både i ord og handling. Samtidig vet vi at veldig mange av Nordic Choice Hotels’ gjester ønsker å støtte vårt arbeid gjennom donasjoner. Når dette nå er mulig gjennom fordelsprogrammet vil vi kunne gjøre mer av det viktige arbeidet innen forskning og omsorg, samtidig som vi sammen kan rette fokus på forebygging.”

Slik donerer du bonuspoengene dine

For å donere må du være medlem og ha bonuspoeng å donere. Her kan du donere poengene dine. Du velger selv hvor mange bonuspoeng du vil gi bort, men det må være i hele 10 000-tall. 10 000 bonuspoeng har en verdi på 300 kroner.

Gjør som 1,7 millioner medlemmerbli med i klubben som gir deg unike fordeler og mulighet til å donere bonuspoeng til Kreftforeningen.


5 tips for å redusere risikoen for å få kreft

Maten vi spiser og hva vi putter i oss har større innvirkning enn hva man skulle tro. Her får du 5 tips for å redusere risikoen for å få kreft og andre sykdommer:


Les mer om samarbeidet vårt med Kreftforeningen her.

Tagger

Nyeste innlegg