Spis middag på KokkeKarlas bord den 22. september på utvalgte Brasserie X og Kitchen & Table-restauranter i Norge, og nyt maten med god samvittighet. Quality Hotel™ og Clarion Hotel® donerer hele omsetningen fra dette bordet til KokkeKarlas Legat. Legatet gir årlig ut et stipend på 50 000 kr til en ung kvinnelig kokk, i tillegg til økonomisk støtte til unge mennesker som havner i vanskelige situasjoner på grunn av alvorlig sykdom. Dette for å hedre Karla Linhave Siverts, en av Norges fremste kokker som døde av kreft i 2016, bare 29 år gammel. Les mer om legatet og hvor du kan spise på ‘Et bord for Karla’.

 

Et bord for Karla

Karla Linhave Siverts (1987 – 2016). Foto: KokkeKarlas Legat

Hvert år arrangeres det en landsomfattende dugnad i restaurantbransjen til inntekt for KokkeKarlas Legat. Vi inviterer alle til å spise på KokkeKarlas bord på utvalgte Kitchen & Table og Brasserie X-restauranter i Norge den 22. september. Velger du å spise middag på KokkeKarlas bord, donerer vi hele omsetningen fra dette bordet til KokkeKarlas Legat. Et gledelig initiativ vi støtter for fremtidige kvinnelige kokkestjerner, og for Karla.

 

Alle inntekter fra går uavkortet til KokkeKarlas Legat

Tross sin unge alder, hadde Karla erfaring fra flere kjente restauranter i Oslo, blant annet som kjøkkensjef på restauranten Smalhans. I restaurantbransjen der flertallet av kokkkene er menn, hadde Karla et ønske om å motivere og løfte kvinnelige kokker. Derfor gir legatet støtte til unge, kvinnelige kokkespirer som kan fortsette på den veien Karla gikk. For andre år på rad, deler KokkeKarlas Legat ut et stipend på 50 000 kr. I løpet av dette året har legatet også delt ut 100.000,- i støtte til en ung familie rammet av kreft. All støtte hjelper, og utgjør en stor forskjell!

Den 22. og 23. september kan du spise på Et bord for Karla på utvalgte restauranter. Foto: KokkeKarlas Legat

Her kan du spise på KokkeKarlas bord på våre hotell

På disse hotellene kan du spise på KokkeKarlsas bord lørdag 22. september. Ta kontakt med hotellet du vil spise på for å booke din plass:

Tromsø: Kitchen & Table Tromsø på Clarion Hotel® The Edge

Stavanger: Brasserie XQuality Airport Hotel Stavanger (Her arrangeres Et bord for Karla søndag 23. september)

Bergen: Kitchen & Table Bergen på Clarion Hotel® Admiral

Tønsberg: Brasserie XQuality Airport Hotel Tønsberg

… og på flere restauranter rundt i landet. Les mer her.

 

Har du lyst til å bidra på andre måter?

Les mer om Karla, KokkeKarlas Legat og hvordan du kan bidra her.

 

Vi håper at du vil spise en bedre middag hos oss denne dagen og nyte måltidet i Karla Siverts ånd.