MenyLukk
Nære hjertet

Du beholder medlemsnivået ditt i hele 2021 – ja, det er sant!

Publisert: 23 mars 2020 | Sist oppdatert: 1 februar 2021

Året som har gått har inneholdt færre reiser enn noen gang før, og det er helt naturlig at du ikke har tenkt så mye på bonuspoeng. Din innsats i dugnaden skal vi selvfølgelig ikke straffe deg for. Tvert imot! Derfor lar vi medlemsnivåene forbli fryst ut hele 2021. Det innebærer at du ikke kan gå ned i nivå – men kan du fremdeles oppnå høyere nivå.

Happy woman taking it easy in a lush hotel bed, knowing she won't be downgraded in all of 2021.

Ta det med ro, ingen i Nordic Choice Club blir nedgradert i 2021, uansett hvor lite du har reist i året som har gått.

Hvor lenge kan jeg bli på mitt nåværende medlemsnivå, lurer du kanskje på?

Du får beholde samme medlemsnivå i hele 2021, uansett om perioden din går ut i 2021 og du ikke har oppnådd de samlede netter og poeng som vanligvis kreves. Slik finner du ut hvor lang tid det vil si i praksis:

Allerede i mars 2020 frøs vi alle medlemsnivåer så medlemmene våre ikke skulle tape på korona-restriksjonene som ble innført. Nå velger vi å forlenge de fryste medlemsnivåene ut 2021. Fortsett å følge reiserestriksjoner og vaske hendene så lenge det er nødvendig, og ikke bekymre deg for å bli nedgradert.


Har du forresten fått med deg at vi 1. februar 2021 lanserte en rekke nyheter i fordelene? Les alt om medlemsfordeler her.

Tips: Det er flere forskjellige måter å samle poeng på, og ikke bare ved å bo hos oss. For eksempel kan du tjene poeng ved å leie bil eller veksle Trumf-bonus til Nordic Choice Club-bonuspoeng. Eller hvorfor ikke skaffe et Nordic Choice Club Mastercard, så kan du tjene poeng hver dag? Da får du dessuten kvalifiserende netter hver måned du aktivt bruker kortet. Les mer om hvordan du kan tjene bonuspoeng her!

Nyeste innlegg