MenyLukk

Tekniske problemer

For øyeblikket opplever vi tekniske problemer. Det er ikke mulig å logge inn, og nettsiden vår er treg. Vi anbefaler at du booker rom hos oss på choicehotels.com. Vi jobber hardt med å løse problemet så fort som mulig. Takk for tålmodigheten!

Nære hjertet

Helsinki Pride Parade 2018: Gjenopplev den fargerike folkefesten!

Etter en ukes lang feiring av likestilling og skeiv kjærlighet, ble Helsinki Pride avsluttet med en fantastisk parade. Den 30. juni 2018 gikk Helsinki Pride Parade av stabelen i den finske hovedstaden. Det ble rekordoppmøte med over 100.000  mennesker som gikk i toget for å støtte for mangfold og hylle kjærligheten. Helt magisk! Se noen øyeblikk fra årets parade nedenfor.

helsinki-pride-parade-featured.jpg
helsinki-pride-parade-featured.jpg

**Tusen takk for at dere gikk sammen med oss og mange andre for denne utrolig viktige saken! Vi håper dere koste dere like mye som oss. Happy Pride! **


Nordic Choice Hotels – stolt partner av Pride 2018

Hos Nordic Choice Hotels er du velkommen akkurat som du er. Vi er overbevist om at ulikheter mellom våre gjester og medarbeidere bidrar til å skape unike hotellopplevelser og magiske møter. Mangfold gjør oss bedre. Vår dør står alltid åpen.

Her er det rom for alle.


Mer om Pride

Les mer om Pride og Nordic Choice Hotels

Fullspekket guide – slik feirer du Pride 2018!

Carolin sin pappa kom ut som homofil sent i livet. Les hennes historie her

Tagger

Nyeste innlegg

Klart!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!