Gå til innhold
Nære hjertet

På Clarion Hotel® Helsinki Airport er ikke julefester kun for voksne

Med hjelp fra gode naboer, kunne Clarion Hotel® Helsinki Airport i år starte en vakker tradisjon: Happy Kids – julefest for barn. For hvem har bestemt at fester bare er for voksne?

Barn og juletree hos Clarion Hotel Helsinki Airport

Det ble julestemning da Clarion Hotel Helsinki Airport arrangerte julefest for barn

Så mange som 215 barn og voksne tok turen til Clarion Hotel Helsinki Airport for en julefest med barna i fokus. Det hele startet med at 4-åringen til hotellets Food & Beverage-manager stilte et viktig spørsmål: Hvorfor er det bare julefester for voksne, og ikke barn?

– Jeg hadde tidligere lekt med tanken om en julefest for barn, så dette var en perfekt trigger. Jeg fikk super støtte fra mine fantastiske kolleger, og fra “The Good Neighbour”-fondet fikk vi hjelp med finansieringen, så vi bestemte oss for å kjøre på!

Päivi Roiko, Food & Beverage-manager, Clarion Hotel Helsinki Airport

Med litt hjelp fra gode naboer

For å gjøre festen så kul og innholdsrik som mulig, tok menneskene på Clarion Hotel Helsinki Airport kontakt med bedrifter i nabolaget som deler samme verdier som hotellet og som kanskje kunne tenke seg å bidra. Det var ikke vanskelig å finne gode naboer som ville være med på å lage en gøyal julefest for barna.

Reima barneklær var til stede for å fikse morsomme aktiviteter, Fazer Experience besøkssenter var på plass med lotteri og søtsaker, Finlands luftfartsmuseum hadde med seg små fly som barna kunne kjøre, og Flamingo Spas egne maskot – en flamingo – spredte glede.

Child flying a toy airplane at Clarion Hotel Helsinki AirportSelvfølgelig må man prøve å fly når man besøker et flyplasshotell

Flamingo Clarion Hotel Helsinki AirportEn flamingo kom på besøk for å dele ut klemmer

A bit crazy – the Clarion way

Det ble duket opp med fristende julebuffet, og barna fikk bake pepperkaker. Underholdningen bestod av dukketeater, DJ og dansegulv, og hinderløype. Det var også aktiviteter i tre av hotellets etasjer slik at barna fikk bli bedre kjent med hotellet. Eventyrets siste stopp var 8. etasje der de kunne se på flyene utenfor vinduet og hoppe i senga.

Baking gingerbread Clarion Hotel Helsinki Airport Pepperkaker hører med når det er julefest

Show at Clarion Hotel Helsinki AirportHva er vel en fest uten et skikkelig show?

Jumping on the bed Clarion Hotel Helsinki AirportÅ hoppe i hotellsenga er en klassiker

Et samlet nabolag

Sammen samlet de også inn gaver til Ensomt juletre søker gaver – fordi julegleden ikke er en selvfølgelighet for alle. Og festen var ikke ferdig med det, i tillegg lanserte hotellet en Living Room Club for naboene sine i Vantaa!

Lonely Christmas Tree Clarion Hotel Helsinki AirportDet ensomme juletreet ble litt mindre ensomt takket være gjestene på festen

Starten på en vakker tradisjon

Julefesten ble avsluttet som en suksess, og barna i nabolaget er helt klare for å komme tilbake neste år. Og 4-åringen som fikk snøballen til å begynne å rulle, konkluderte med dette: Neste gang må festen vare lenger!

Les mer om “The Good Neighbour” her.

Vil du også hoppe i senga mens du ser fly utenfor vinduet? Her finner du Clarion Hotel Helsinki Airport her.