MenyLukk
Nære hjertet

Rakettfri nyttårsaften for hunder, katter og deres eiere

Har du en hund eller katt som er redd for fyrverkeri, og som hvert år tvinges gjennom nyttårsaftens mange (og høye) smell? Da bør du sjekke inn på et av våre flyplasshotell, som garanterer stille og rolige hotellrom på nyttårsaften. Les om suksesskonseptet Happy Dog og Clarion Hotel Arlanda Airport som feiret nyttårsaften 2019 sammen med 380 hunder!

Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport

Det var Clarion Hotel Arlanda Airport som i 2013 var først ute med ideen om å be inn fyrverkeri-redde dyr til sitt stille og rolige hotell (her kan vi legge til at det er stille og rolig fra fyrverkeri, etter at hundretalls med hunder har sjekket inn kan stille og rolig diskuteres…). Da ble alle de 200 rommene revet vekk på et øyeblikk. Siden har interessen for et fyrverkerifritt nyttår vokst drastisk, og det har også antall hoteller som tilbyr fyrverkerifri nyttårsaften. I 2019 var det rom for hunder, katter, papegøyer og andre husdyr i Danmark, Sverige, Norge og Finland.

Hvorfor bare flyplasshotell?

Områdene rundt flyplasser, gjerne med en 1 mils radius, har fyrverkeriforbud og i tillegg er vinduene mer lydisolerte enn på vanlige hotell, som gjør at ikke noe fyrverkeri kan forstyrre.

Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport AgilityNyttårshelgen er fylt med hundeaktiviteter på hotellet, her ser vi agility-lignende øvelser for de som vil teste ut det.

Aktiviteter for både deg og din pelskledde venn

Under 2 dager er det stort fokus på dyr, med aktiviteter og ulike typer dyrevennlige velkomstgaver. Men de tobeinte skal selvfølgelig også få en fantastisk nyttårsaften, så derfor venter deilig mat og drikke i enten hotellets restaurant eller som romservice på hotellrommet.

Clarion Hotel Arlanda Airport - Kitchen & TableFeirer du nyttårsaften på Clarion Hotel Arlanda Airport kan du nyte en god nyttårsmiddag på Kitchen & Table som ligger i 12 etasje med en storslagen utsikt.

Suksessen fortsetter der det hele startet på Clarion Hotel Arlanda Airport

Nyttårsaften 2019 feiret rekordmange hunder, intet mindre enn 380 stykker (!!!), en rolig og trygg nyttårsaften på Clarion Hotel Arlanda Airport. Mange gjester har vært med før, og har nå som tradisjon å feire nyttårsaften uten raketter på flyplasshotellet. Sammen med sine eiere reiser dyrene hit på grunn av frykten for høye smell, og selvfølgelig på grunn av fellesskapet.

For Wendela, Micke, Ninja og Lego var dette det første året de feiret nyttårsaften på et flyplasshotell.

Fantastisk med en fyrverkerifri oase hvor hundene kan slappe av, omgås og aktivere seg selv i stedet for å sitte hjemme redde når det nærmer seg kl 12. Forteller Wenedela som hadde benket seg foran datamaskinen på Valentines Day i fjor da Clarion Hotel Arlanda Airport slapp sine rom.

Happy Dog Clarion Hotel Arlanda Airport, Wendela and Micke with dogsWendela og Micke med sine to hunder. Send gjerne inn hundenes egne Instagram her.

I år slippes rommene for Happy Dog 2020 på Clarion Hotel Arlanda Airport den 11 februar. Dersom du har lyst til å feire nyttårsaften der får du gjøre som Wendela, og benke deg ned foran bookingsiden.

Book din nyttårsaften uten raketter og fyrverkeri her! Hotellene slipper sine rom til ulike datoer. Men følg med på samlingssiden, den oppdateres så fort et hotell slipper sine rom før 2020.

Check in Clarion Hotel Arlanda Airport

Fakta – Happy Dog

  • Konseptet med fyrverkerifri nyttårsaften på hotell for kjæledyr og deres eiere startet nyttårsaften 2013 på Clarion Hotel Arlanda Airport
  • Happy Dog finnes nå på mange hotellrom rundt om i Norden.
  • På et flertall av hotellene selges rommene ut på 30 minutter
  • Alle rommene renses selvfølgelig for allergikere etter besøk av alle kjæledyr

Tagger

Nyeste innlegg