Gå til innhold
Nære hjertet

Rakettfri nyttårsaften på hotell for kjæledyr og deres eiere

Har du en hund eller en katt som er redd fyrverkeri og som hvert år tvinges gjennom nyttårsaftens mange smell? Du finner stille og rolige hotellrom tilgjengelig under nyttårsaften i Oslo, Stavanger, Bergen, Stockholm og Østersund ved Frösö Park Hotel hvor vi nå har utvidet konseptet til Clarion og deres Happy Dog. Hotellrom for deg og ditt kjæledyr som er tilgjengelig under nyttårsaften ved flere Clarion Hotel i Norge, Sverige og Finland.

Hos oss ved Nordic Choice Hotels finner du redningen for deg og din firbente pelskling – en nyttårsfeiring uten fyrverkeri på hotell! Nå er endelig suksessen tilbake. Alle hunderommene er nå lagt ut for booking. I år har vi valgt å øke kapasiteten på rommene under nyttårsfeireingen i Stockholm Arlanda, Helsinki, Bergen og Stavanger.

En glad hund sjekker inn på Clarion Hotel Arlanda, nyttårsaften 2017.

Happy dog – happy owner, tenker vi!

Våre hoteller stiller med overraskelse og ser til at akkurat du og ditt kjæledyr kjenner dere ekstra godt velkomne.

Nyttårsaften er tiden for å feire skikkelig, uten frykt, mener vi.

I fjor ble den røde løperen rullet ut på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Suksessen fortsetter

Vi forstår hvorfor konseptet Happy Dog har blitt en så stor suksess. Her får både eier og kjæledyr ha en festlig, men stille og stressfri, nyttårsaften. I fjor ble alle rommene booket på bare 4 timer, så vi anbefaler deg å skyndte deg med å gjøre en booking!

Det var Clarion Hotel Arlanda Airport som var først ute med ideen i 2013. Da ble alle 200 rom revet vekk på et øyeblikk. Etter dette har det blitt et økt fokus på at våre firbente venner skal slippe bråk og høye smell fra raketter på nyttårsaften. I år kan vi presentere hele fem hotell som tilbyr et antall rom for hunder, katter, papegøyer og andre husdyr som misliker fyrverkeri og høye smell. Selvfølgelig skal også alle tobeinte ha en like storslagen nyttårsaften, vi tilbyr dere god mat og drikke enten i  hotellets restaurant, eller romservice på hotellrommet. Velg om dere ønsker å bo en eller to netter.

Book din nyttårsfeiring uten smell og fyrverkeri her!


Av: Elise Brufors och Eva Lindewall, Nordic Choice Hotels

Happy dog

Fakta – Happy Dog

  • Konseptet med rakettfritt nyttårsaften på hotell for kjæledyr og deres eiere startet i 2013.
  • Happy Dog finner du på fem hotell i Norden.
  • Bookingen åpnet 14. februar klokken 10.00
  • Alle hotellrom renses selvfølgelig for allergiker etter besøk av alle kjæledyr.
  • Vi tilbyr spesialpris, og alle kjæledyr bor uten kostnad under nyttårsaften