Har du en hund eller en katt som er redd fyrverkeri og smell fra raketter, og som hvert år tvinges gjennom nyttårsaftens mange og (veldig høylytte) raketter?  Du finner stille og rolige hotellrom tilgjengelig under nyttårsaften i Østersund ved Quality Hotel™ Frösö Park hvor vi nå har utvidet konseptet til Clarion og deres Happy Dog. Hotellrom for deg og ditt kjæledyr som er tilgjengelig under nyttårsaften ved Clarion Hotel i Sverige, Norge og Finland.

OPPDATERING 28.02.2017: Rommene på Clarion Hotel Arlanda Airport er nå utsolgt og ventelisten er full. Andre hotell som nevnes i listen har fortsatt rom tilgjengelige under nyttårsaften for deg og din pelskling. 

 

 

Suksessen fortsetter

Vi forstår hvorfor konseptet Happy Dog har blitt en så stor suksess. Her får både eier og kjæledyr ha en festlig, men stille og stressfri, nyttårsaften. I fjor ble alle rommene booket på bare 4 timer, så vi anbefaler deg å skyndte deg med å gjøre en booking!

Det var Clarion Hotel Arlanda Airport som var først ute med ideen i 2013. Da ble alle 200 rom revet vekk på et øyeblikk. Etter dette har det blitt et økt fokus på at våre firbente venner skal slippe bråk og høye smell fra raketter på nyttårsaften. I år kan vi presentere hele fem hotell som tilbyr et antall rom for hunder, katter, papegøyer og andre husdyr som misliker fyrverkeri og høye smell. Selvfølgelig skal også alle tobeinte ha en like storslagen nyttårsaften, vi tilbyr dere god mat og drikke enten i  hotellets restaurant, eller romservice på hotellrommet. Velg om dere ønsker å bo en eller to netter.

 

Slik booker du Happy Dog 2017/2018:

Velg ønsket hotell fra listen under. Booking for Happy Dog 2017/2018 er nå åpnet! Legg inn en bookingforespørsel via kampanjesiden og kryss fingrene for at du og ditt kjæledyr får ett av de etterspurte hotellrommene.

Bergen/Norge:

Happy Dog på Clarion Hotel® Bergen Airport 

Stavanger/Norge:

Happy Dog på Clarion Hotel® Air

Utsolgt! Stockholm/Arlanda:

Happy Dog på Clarion Hotel® Arlanda Airport

Helsinki/Finland:

Happy Dog på Clarion Hotel® Helsinki Airport 

Østersund/Sverige

Happy Dog på Quality Hotel™ Frösö Park

 

 

Fakta – Happy Dog

  • Konseptet med rakettfritt nyttårsaften på hotell for kjæledyr og deres eiere startet i 2013.
  • Happy Dog finner du på fem hotell i Norden.
  • Bookingen åpnet 14. februar klokken 10.00
  • Alle hotellrom renses selvfølgelig for allergiker etter besøk av alle kjæledyr.
  • Vi tilbyr spesialpris, og alle kjæledyr bor uten kostnad under nyttårsaften

 


Av: Elise Brufors och Eva Lindewall,
Nordic Choice Hotels

Total views: 608