MenyLukk
Nære hjertet

I år er Ensomt juletre søker gaver ekstra viktig

Hvert år i førjulstiden står det juletrær i hotellobbyene våre. Klare til å ta imot gaver fra storhjertede fremmede og så gi dem videre til barn i nærområdet som trenger litt ekstra julemagi. I år er det kanskje viktigere enn tidligere at julen føles så normal som mulig.

Kid dragging a tree

Hva er Ensomt juletre?

Ensomt juletre søker gaver er vår aller viktigste juletradisjon. I tiden før julaften tar hotellene imot gaver, og deretter doneres de til forskjellige veldedige organisasjoner som så gir gavene videre til barn i nærområdet som trenger julens magi mest.

Julen 2019 lå det 53 722 gaver under over 190 juletrær. Gaver som gjorde titusentalls barn glade. Tusen takk til alle som har bidratt og som vil bidra i dette krevende året der mange har blitt permittert, mistet jobben eller blitt syke. Et år der kanskje mange flere har behov for litt ekstra glede.

Dette gjør du om du vil bidra

Kjøp en gave (det er viktig at den er ny) og pakk den inn. Det er fint om det er noe et barn ønsker seg, ikke noe som barn kanskje trenger. Tenk på hvem gaven kan passe til, og merk den med aldersgruppe og et diskré hint til hvem gaven kan passe til. For eksempel “God jul til deg som er 6-8 år og som liker å tegne, hilsen Kristin”.

Kom så innom hotellet som er nærmest deg og legg gaven under juletreet i lobbyen. I år er det dessverre ikke alle hotell som har juletre, så for at du enkelt skal finne et hotell å donere til, har vi laget en liste nedenfor.

Lonely Christmas Tree Clarion Hotel Amaranten*Ikke alle hotell har trærne oppe like lenge, så for å være sikker på at du kommer til et pyntet tre, ta turen en gang melllom 1. og 16. desember. *

Finn hotellet nærmest deg

Arendal

Bergen

Drammen

Florø

Gardermoen

Fornebu

Fredrikstad

Harstad

Haugesund

Kolbotn

Kongsberg

Kristiansand

Kristiansund

Langesund

Larvik

Lillehammer

Mo i Rana

Narvik

Oslo

Porsgrunn

Sandefjord

Sandnes

Sarpsborg

Skien

Skjetten

Stavanger

Steinkjer

Stjørdal

Tromsø

Trondheim

Tønsberg

Ulsteinvik

Ålesund

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.