MenyLukk
Nære hjertet

Tusen takk til våre gjester – 1 million kroner til UNICEF på en 1 måned!

WOW! Vi er så takknemlige. I september måned slo vi alle rekorder – hele 1 million kroner ble samlet inn til UNICEF gjennom prosjektet Sweet Dreams Stay. Dette er takket være dere, våre gjester, som har valgt bort romrengjøring når dere har bodd mer enn 1 natt hos oss.

UNICEF Sweet Dreams WeCare
Jo flere netter du velger å hoppe over romrengjøringen, desto flere barn kan vi, sammen med UNICEF, hjelpe i trygghet fra trafficking.

Sweet Dreams Stay

Du har sikkert hørt om prosjektet Sweet Dreams Stay før. Kort fortalt handler det om å hoppe over romrengjøring når du bor hos oss 2 eller flere netter. For hver natt du hopper over rengjøringen gir vi 10 kr til UNICEF og deres arbeid med å gi barn utsatt for menneskehandel en trygg natts søvn. I september ble disse 10-kroningeme til 1 million kroner.

Foto: Jean-Yves Gallardo

Verdens beste gjester

Det høres kanskje ut som vi prøver å smiske, men det er sant. Vi har verdens beste gjester! Uten dere hadde vi aldri kunne samlet 1 million kroner på bare 1 måned. Helt utrolig og helt fantastisk.

Foto: Jean-Yves Gallardo

I september 2018 var noen av våre medarbeidere på felttur i Kambodsja for å besøke barna og deres hjelpere. De fikk se med egne øyne at hjelpen kommer frem. Hvordan støtten fra hver eneste gjest utgjør en stor forskjell i andres liv. Med støtten har vi bygget sentre som tar barn vekk fra gatene. På sentrene får barna trygghet, omtanke og skolegang, og slipper å bli utsatt for menneskehandel og barnearbeid.

Tusen takk for at akkurat du er med på laget! Your SWEET DREAMS make children dream sweet.

Foto: Jean-Yves Gallardo


Les mer om Sweet Dreams 

Sammen med dere og UNICEF gir vi kvinner lønnet arbeid

Les mer om vårt arbeid med med bærekraft – WeCare

Tagger

Nyeste innlegg