Nære hjertet

Gjør noe bra for nabolaget – Be the good neighbour!

Med over 190 hotell rundt om i Norden og Baltikum synes vi det er viktig å være en god nabo. Vi vil utgjøre en forskjell for mennesker og miljø i våre nærområder og nabolag, og være forbilder for resten av samfunnet. Vi kaller det The Good Neighbour.

The Good Neighbour

Gjør noe bra for nabolaget – Be the good neighbour!

Vi støtter med innsamlinger, miljøarbeid og integrering

Nesten alle hotellene våre i Norden og Baltikum gjør allerede noe bra for sine nabolag. Et godt eksempel på det er den populære årlige innsamlingen Ensomt juletre søker gaver. Hotellene samler inn julegaver fra alle som vil bidra, og sender disse til barn som eller ikke ville fått en gave. Et annet eksempel er Comfort Hotel Børsparken i Oslo som er veldig flinke til å ikke la mat gå til spille. Mat som blir til overs etter blant annet frokostbuffeten gir de til veldedighetsorganisasjoner. Enda et eksempel er Clarion Hotel Stockholm som støtter nyankomne til landet. Dette gjør de blant annet med å arrangere familiedager der personalet på hotellet og deres familier leker, danser, spiller spill og omgås med de nyankomne familiene. Clarion Hotel Stockholm har også samlet inn sykler fra generøse Stockholmere som ca 100 nyankomne voksne og barn har fått glede av.

Ekspemplene ovenfor er bare noen få av veldig mange! For å utvikle og gjøre mer av disse gode gjerningene, lanserer vi vår nyeste prosjekt: The Good Neighbour!. Der oppfordrer vi ALLE våre hotell til å fokusere ekstra mye på å gjøre gode gjerninger i lokalsamfunnet sitt.

Noen i nærmiljøet som bør belønnes?

Eller trenger du penger til et prosjekt som bidrar til å gjøre noe bra for miljøet eller mennesker i ditt lokalområde? Søk om støtte fra The Good Neighbour fondet. Vi støtter lokale prosjekter med inntil 10 000 NOK. Alt du trenger å gjøre er å og fortelle om deg selv og ditt prosjekt her. Søk innen 1. september 2018. 

Den 16. april går startskuddet for #thegoodneighbour, så følg med på Facebook, Instagram og her denne siden for å se hva som skjer ute på hotellene og i våre nabolag!