MenyLukk
Nære hjertet

Nordic Choice Hotels – et bra sted å jobbe på

Nordic Choice Hotels fortsetter med å forsvare tittelen som en av Sveriges beste arbeidsplasser. Da den internasjonale bedriften Great Place to Work i går kveld kåret vinneren av Sveriges beste arbeidsplass gikk Nordic Choice Hotels med seieren i kategorien ”Store bedrifter” – og er dermed den beste i hotellbransjen.

En annerledes bedrift med stort mangfold

Hvert år gjennomfører Great Place to Work en undersøkelse med de ansatte som utgangspunkt, for å fange opp hvilke arbeidsplasser som er absolutt best å jobbe på. Undersøkelsen baseres på medarbeiderundersøkelser samt hvordan bedriften selv motiverer, inspirerer, tar vare på sine ansatte samt hvordan bedriftskulturen ser ut.

– Vi er svært stolte over bedriftskulturen vår, og jobber målrettet for å være en verdibasert og annerledes bedrift med stort mangfold blant våre 16. 000 ansatte. Hos oss skal man ha mulighet til å utvikle seg selv, oppleve at man har stor frihet til å prøve og feile, og være med å bygge et bærekraftig selskap som tar ansvar for samfunnet. Det er utrolig gøy å se at dette gjenspeiles i kåringen av Sveriges beste arbeidsplass, sier Nordic Choice Hotels konsernsjef Torgeir Silseth.

Målet er den absolutte topplasseringen

Da Great Place To Work i går avslørte vinnerne av Sveriges beste arbeidsplasser, havnet Nordic Choice Hotels på en 13. plass og er dermed den beste arbeidsplassen i hotellbransjen. Nå er målet å nå den absolutte toppen.

–  Vår målsetning er ikke å bare være best i bransjen, men å være Sveriges beste arbeidsplass. Derfor er det veldig gøy at vi befester vår posisjon, og jeg er sikker på at med de prosjektene vi satt i gang, ligger førsteplassen innen rekkevidde. I dag er vi stolte og prisen har gitt oss ennå mer kraft til å fortsette å utvikle Nordic Choice Hotels til Sveriges og Nordens beste arbeidsplass, sier Nordic Choice Hotels Chief Operating Officer Katalin Paldeak.

Glade medarbeidere fra Nordic Choice Hotels tar stolt i mot diplon og pris. Fra venstre: Victor Jörding, Cecilia Linnér, Ann Ekengren, Kenneth Hultgren og Susanna Ståhl.

Årets undersøkelse gikk ut til 46. 000 personer i 257 bedrifter. Konkurransen har tre kategorier – små organisasjoner, mellomstore organisasjoner og store organisasjoner.

Skrevet av: Isabelle Schoultz
Norsk oversettelse: Stephanie Owusu


Mer lesestoff til deg

I Nordic Choice Hotels er 65% av lederne kvinner. Les mer om 8 av våre inspirerende ledere.

Nordic Choice Hotels vant også prisen for Årets beste hotellkjede i Sverige OG Årets hållbarhetspris under Grand Travel Award 2018. Les om prisdrysset.

Nordic Choice Hotels er den beste hotellkjeden i Norge og i Norden! Les hvor mange vi har gått hjem med disse gjevene prisene.

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.