Gå til innhold
Nære hjertet

Her er det beste hotellet i 2018 – av 6800!

Avalon Hotel ble nylig kåret til Årets beste internasjonale hotell av Choice Hotels International.

Avalon Hotels basseng

Hopp i ”inifity-bassenget” på Avalon Hotel. Foto: Bobo Olsson/Nights

Vil du besøke et av verdens beste hotell? Sjekk inn på det feng shui-sertifisert designhotellet, og Göteborgs stolthet – Avalon Hotel. Kåret til årets beste internasjonale hotell i tøff konkurranse med 6800 hotell verden over.

"Med et tydelig varemerke og en sterk følelse av kvalitet, er Avalon elsket av gjestene. De er på TripAdvisor rangert på topp tre av hotellene i Gøteborg"

Infinitypool på taket, populær bar- og restaurant og design i verdensklasse. Og i tillegg en fantastisk beliggenhet på Kungstorget midt i Göteborg. Vi forstår storheten til Avalon Hotel. Og nå er det klart at hotellet slår andre superhotell til de grader. Avalon Hotel ble nylig året til Årets beste internasjonale hotell av Choice Hotels International, et stort hotellkonsern der Nordic Choice Hotels inngår.

-Med et tydelig varemerke og en sterk følelse av kvalitet, er Avalon elsket av gjestene. De er på TripAdvisor rangert på topp tre av hotellene i Gøteborg, står det i begrunnelsen for at Avalon vant prisen. Les hele pressemeldingen her.

Gratulerer Avalon Hotel, og gratulerer til deg som har booket et hotellopphold her snart!

En lykkelig Petter A. Stordalen, grunnlegger av Nordic Choice Hotels og Torgeir Silseth, CEO Nordic Choice Hotels tar imot prisen i Las Vegas. Foto: Bjørn Arild Wisth/Nordic Choice Hotels

Supersentral beliggenhet og design i verdensklasse

Book et rom på Avalon Hotel neste gang du skal til Göteborg!


Relaterte artikler

Nordic Choice Hotels er kåret til Norge og Nordens beste hotellkjede!