MenyLukk
Møteplasser & events

Nordens største konferansesenter

Etter en lang stund med hjemmekontor og nettmøter er det endelig snart tid for å ta opp igjen tråden der vi slapp. Og da er det på tide med en skikkelig konferanse på et sted hvor du får plass til alle du ikke har sett på lenge! Den helt nyåpnede kongresshallen, Hangaren, ved København Lufthavn står nå klar for å ta imot deg og dine gjester - selvfølgelig med alle forhåndsregler for en trygg og sikker samling.

Clarion Hotel & Comfort Hotel Copenhagen Airport

Er du klar for å starte opp konferanseperioden igjen så fort reiserestriksjonene heves? Det er i hvert fall vi - og nå åpner vi Nordens største konferansesenter, med hele Nord-Europas aller største kongresshall, Hangaren, bare 50 meter fra København Lufthavn. Innlosjer konferansedeltakerne på nyåpnede Comfort Hotel® Copenhagen Airport eller Clarion Hotel® Copenhagen Airport, som til sammen tilbyr nesten 1000 hotellrom i gangavstand fra konferanselokalene. Vi tar alle forhåndsregler for å hindre smittespredning og holde deg og dine gjester trygge gjennom hele oppholdet.

comfort-copenhagen-airport_16_9 Comfort Hotel® Copenhagen Airports fasade i solskinnet.

Nordens største konferansesenter

Det nye konferansesenteret, som ligger i tilknytning til Comfort Hotel® Copenhagen Airport og Clarion Hotel® Copenhagen Airport ved København Lufthavn, Kastrup utfordrer konferansesentre over hele verden. Nyåpnet i mars 2021, står det som Nordens største konferansesenter, med plass til hele 2150 gjester - eller 5 propellfly, om du vil - i én og samme kongresshall!

Comfort Clarion Hotel Copenhagen Airport Hangar conference centre meeting room_16_9 Konferansehallen, Hangaren, har god plass til både gjester og fartøy. Perfekt for store kongresser og messer.

Comfort Clarion Hotel Copenhagen Airport Hangar conference centre_16_9 Breakout-området i konferansesenteret har godt med sitteplasser og samlingsområder, så du kan bli bedre kjent med andre konferansedeltakere eller bare ta en pust i bakken.

Etter så lang tid uten sosiale tilstelninger er det på tide med et skikkelig event. Hangaren er stedet der du kan samle hele organisasjonen og gi en real motivasjonstale for gjenåpningen av den vanlige arbeidshverdagen. Planlegger du mindre tilstelninger tilbyr konferansesenteret flere moderne møterom og saler, med plass til henholdsvis 500, 110 og 10 personer, slik at du alltid kan tilpasse plassen til eventet.

Nyåpnede Comfort Hotel®

Comfort Hotel Copenhagen Airport Standard Room_16_9 Standardrommene på Comfort Hotel® Copenhagen Airport er innredet i lun skandinavisk stil.

Å finne sengeplass til konferansedeltakerne som kommer langveisfra er ikke noe problem. Comfort Hotel® Copenhagen Airport og Clarion Hotel® Copenhagen Airport ligger i tilknytning til konferansesenteret, og tilbyr til sammen nesten 1000 hotellrom. Til tross for sin status som budsjetthotell, bryter Comfort Hotel® Copenhagen Airport med de tradisjonelle standardhotellene. Her kan man jobbe mellom møtene på store felles arbeidsbord, mingle med likesinnede i Barception over en rykende kopp kaffe eller få tankene over på noe helt annet over en runde bordtennis i lobbyen. Etter en lang dag kan du se fram til en tur i baren på 10. etasje, med utsikt over rullebanen så du kan slappe av og se på flyene lette og lande.

Comfort Hotel Copenhagen Airport Barception_16_9 Barception og lobbyen på Comfort Hotel Copenhagen Airport gir deg et sted å slappe av, sosialisere og jobbe.

Nabo med København Lufthavn

Er du sliten etter en lang reise og vil bare komme deg til hotellet uten å løpe for å rekke tog og buss? Da har du flaks, for her kan man faktisk ikke komme nærmere flyplassen uten å være inni flyplassen. Med beliggenhet rett utenfor København Lufthavn kan dine konferansedeltakere gå tørrskodd under tak fra Terminal 2 til både Comfort Hotel® Copenhagen Airport, Clarion Hotel® Copenhagen Airport og konferansesenteret. For de lokale gjestene finner man lett veien hit på bare 15 minutter fra Københavns Hovedbanegård. Dette gir også gode muligheter for konferansegjester til å utforske fantastiske København by, ta en tur på det verdenskjente Tivoli eller oppleve ekte danske bakervarer langs havnen.

copenhagen-nyhavn-dusk-light.jpg København Nyhavn i solnedgangen er et vidunderlig syn, og å nyte en middag her er en opplevelse man ikke kan gå glipp av!

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.