PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Møteplasser & events

The Sustainable Conference - den bærekraftige konferansen er her!

Bærekraftsarbeidet til Nordic Choice Hotels setter inn et nytt gir med konferansekonseptet, The Sustainable Conference. Klimasmarte menyer minsker karbonavtrykket med opptil 75 %. Med mer bevegelse og mindre sukker blir det jo rene helsekuren.

Konseptet, The Sustainable Conference, er utarbeidet i samarbeid med Orkla FoodSolutions. Detaljene er blitt justert og vurdert i månedsvis, for endelig å se dagens lys våren 2022. Konferansedeltakerne kan se frem til god og næringsrik mat, samt fokus på kroppens velvære - og ikke minst en grønn samvittighet.

Først ut med å innføre The Sustainable Conference er fire konferansehotell i Norge og Sverige. Lenger ned på siden kan du se hvilke det er og hvordan du kontakter dem for å booke din egen grønne og sunne konferanse.

"Konferanser og møter er en stor del av hotellenes virksomhet, og er derfor et perfekt område å begi seg ut på for å minske klimautslippene. Vi er fullt fokusert på, og besluttsomme på å være, det mest holdbare møte- og konferansekonseptet i markedet" sier Harald Bjugstad-Holm, Director of Sustainability i Nordic Choice Hotels.

Men hva innebærer The Sustainable Conference? Egentlig?

Her er mat nøkkelen. Et av de største områdene for å påvirke klimaet i riktig retning handler om hva vi spiser og drikker. I konvensjonelle kjøkken lages maten av råvarer som dyrkes på andre siden av jorden, før det transporteres hele veien til oss. En del av den maten spises ikke engang opp, men kastes som svinn.

The Sustainable Conference healthy dish_16_9Ved å gå en runde på de matvalgene man tar, kan man gjøre en stor forskjell når det kommer til miljøbelastningen.

Dersom mindre porsjoner med mer nøye utvalgte retter serveres, minimeres risikoen for matsvinn. Ved å ta en ekstra runde og bytte til klimasmarte produkter, lokalt produserte råvarer og i tillegg klimakompensere for resten, så minsker man det økologiske avtrykket en hel del.

For eksempel har morgen- og ettermiddagssnacksen, samt lunsjen, som tilbys på våre bærekraftige konferanser opptil 75 % mindre påvirkning på klimaet enn en tradisjonell konferansepakke. Det er The Sustainable Conference sitt bidrag til at vi sammen skal nå FNs globale klimamål.

Er ikke konferanser mer enn bare mat?

Jo, selvfølgelig! For de fleste organisasjoner er en konferanse den dagen i året man samles og tar et felles grep om bedriften. Fjoråret skal oppsummeres og nye strategier skal legges. Kollegaer, nye som gamle, skal møtes og skape det sammensveisede teamet som bringer bedriften framover. Det er en viktig og morsom dag.

For å beholde fokuset og ha energi hele dagen, tilbys pausefilmer med bevegelsesøvelser med tv-profil og treningsekspert, Lovisa “Lofsan” Sandström. Til og med en kort pause er effektiv dersom man kan øke blodsirkulasjonen og slippe tak i det man har konsentrert seg om. Det er ikke tilfeldig at skoletimer er ca. 40 minutter lange. Det er omtrent så lenge vi mennesker klarer å fokusere før vi trenger en pause.

Lovisa Lofsan Sandström fitness expert_16_9Se pausefilmen med Lofsan Sandström her!

For optimal mental prestasjon spiller maten en viktig rolle. Med bra næringssammensetning, mindre sukker og lav glykemisk indeks, holder blodsukkeret seg på et jevnt nivå hele dagen. Det innebærer at det mentale fokuset er skjerpet og at energien holder seg på topp.

The Sustainable Conference snack_16_9Mindre sukker trenger jo ikke å bety mindre godt!


Hvor kan jeg oppleve The Sustainable Conference?

Følg lenkene så finner du kontaktdetaljer til hotellene. Send e-post eller ring hotellet for å booke din egen bærekraftige konferanse!

Norge

Oslo - Quality Hotel™ Hasle Linie Oslo - Clarion Hotel® Oslo

Sverige

Stockholm - Clarion Hotel® Sign Mölndal, Göteborg - Quality Hotel™ The Weaver

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.