PrisgarantiMedlemsrabatt 5-15%
Hotell & destinasjonerMøter & konferanser
Mat & drikke

Den store julebordguiden: 10 julebord i Norge

O' jul med din glede, her er du igjen! Og med det kommer vinterhalvårets høydepunkt – nemlig julebordsesongen! Vi har funnet fram 10 steder i Norge hvor du kan dra og spise nydelig julemat. Les om noen av Norges beste julebord, og tillat deg selv å glede deg!

Christmas Dinner

Alle julebord 2022

Les om alle våre julebord her!

Quality Hotel™ Hasle Linie – Oslos råeste julebord

Oslo, Bøkkerveien 15

Oslos råeste julebord? Fortell oss mer! Vi inviterer til en heidundrende helkveld med musikk fra Great Garlic Girls og magisk underholdning fra Labib Malik. Samtidig får du selvsagt en bugnende julebuffet med alle dine favorittretter.

Hva koster det? Pakken koster 1495 kr/person.

Pakke, ja, hva innebærer det? Pakken inkluderer tradisjonsrik julemiddag med de beste godbitene fra julen, konsert, show og aperitiff.

Når kan man komme? Fredag 9. desember 2022 smeller det!

Les mer og book årets julebord på Quality Hotel Hasle Linie her!

Red christmas tea - gløgg_16_9


Quality Hotel™ Residence – velg mellom juletallerken eller julebuffet

Sandnes, Julie Eges gate 5

Når serveres julematen hos dere? Julebord arrangeres fra 17. november og frem til 16. desember 2022.

Hva står på menyen? Vår julebuffet består av pinnekjøtt, ribbe, medisterkaker og pølser, i tillegg til smakfullt tilbehør. På dessertbordet kan vi friste med søte fristelser som riskrem, multekrem, karamellpudding, julekaker og mye mye mer!

Velger du å gå for juletallerken, så kan du forvente en tallerken stappfull med alt som hører julen til! Pinnekjøtt, ribbe, julepølse, medisterkake og smakfullt tilbehør.

Hva koster det? Julebuffet koster 725 kr per person, og juletallerken 625 kr per person.

Les mer om maten og book julebord hos Quality Hotel Residence her.

cc-havnekontoret-jul


Quality Hotel™ Edvard Grieg – stjernespekket juleshow i Bergen

Bergen, Sandsliåsen 50

Hva står på programmet hos dere? Programmet er fullspekket! Det blir et stjernespekket show du ikke glemmer med det første. Vi kan love en rekke ulike artister som leverer førsteklasses musikk og fantastisk stemning, mens du nyter en fantastisk julebuffet.

Når snakker vi? Det blir tre helger, hvor det dukes for fest både fredag og lørdag. Nærmere bestemt 25.-26. november, 2.-3. desember og 9.-10. desember 2022.

Hva betaler man for festen, og hva får man? Vi tilbyr to forskjellige billettalternativer. Ordinærbillett koster 1495 kr/person og inkluderer show, julemat og dessertbord. VIP-alternativet koster 1695 kr/person og inkluderer i tillegg en aperitiff og mingling med artistene i forkant av middagsshowet, samt den beste bordplasseringen.

Få mer informasjon om showet og book her.

christmas-quality-hotel


Clarion Hotel® The Edge – julefest på Tromsøvis

Tromsø, Kaigata 6

Hva slags type julebord tilbyr dere? I år inviterer vi til en ny vri på julebordet! Først serverer vi en herlig treretters julemeny i restauranten, eller i et eget lokale om dere kommer i en større gruppe. Deretter slår vi på stortromma med konsert og etterfest!

Spennende, når skjer dette og hva slags konsert har dere stelt i stand? 18. november slår Stage Dolls & Return seg sammen — to av norsk rockehistories giganter — for å gi deg en kraftig hitparade. 16. og 17. desember returnerer Espen Lind — en av Tromsøs store stoltheter — til hjembyen og gir en helt spesiell konsertopplevelse for å ringe julen inn.

Pris? Prisen for en treretters julemeny er 845 kr per person. Konserten med Stage Dolls og Return koster 490 kr, og Espen Linds konsert koster 720 kr per person.

Her kan du lese mer om julefesten og forhåndsbestille dine billetter.

ribbe-og-medisterpolserEr du typen som foretrekker ribbe? Eller pinnekjøtt? Uansett svar, her får du begge deler og mer til!


Middagsshow, tradisjonelt julebord eller familiejulebord på Quality Hotel™ River Station

Drammen, Dr. Hansteinsgate 7

Hvem kan ha julebord hos dere og når? Vi har julebord som passer alle! 2. desember byr vi inn til middagsshow, hvor du får servert en treretters middag sammen med underholdning i form av musikk og akrobatikk. Fredager og lørdager mellom 25. november og 17. desember serverer vi en nydelig julebordsbuffet.

Søndag 4. desember er det duket for familiejulebord. Det blir gløgg for de voksne ved ankomst, og deretter serveres julebuffeten. Ta med alle snille barn, for vi hører rykter om at nissen har skrevet opp Quality Hotel™ River Station på besøkslisten sin for kvelden!

Hvordan er prisene? Familiejulebord koster 575 kr/person. For barn 4-12 år kostar det 295 kr, og barn under 4 år spiser gratis. Det tradisjonelle julebordet koster 795 kr/person. Middagsshowet ligger på 1 395 kr/person.

Les mer om de ulike julebordene og send bookingforespørsel her!

christmas-decoration-details-nordic-choice-hotels-2.jpg


Nyt førjulstiden på Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand, Rådhusgt. 2

For hvem serverer dere julebord? Venner, familie, kollegaer, fiender – hos Clarion Hotel® Ernst er alle velkomne, så det er helt opp til dere.

Men hva får man hos dere og når skjer det? Vi serverar et storslått julebord med musikkunderholdning hver fredag og lørdag mellom 18. november og 17. desember. Videre serverer vi julelunsj alle ukedager i uke 49 og 50, og 18. desember dukes det for familiejulebord med julebuffet, orkester, ansiktsmaling, og sist, men ikke minst, besøk av selveste julenissen.

Hvor mye koster det? Julebord fredager og lørdager, pris: 895 kr/person. Julelunsj hverdager i uke 49 og 50 koster 395 kr/person. Familiejulebord 18. desember: voksne 495 kr, barn 4-12 år 249 kr, samt barn under 4 år gratis.

Hvordan booker jeg? Ta kontakt via e-post: booking.ernst@choice.no eller telefon: +47 38 12 86 13.

Les mer om julebordet her!

christmas-table-plate


Quality Hotel™ Fredrikstad - julebordet som har allt

Fredrikstad, Nygata 2-6

Hva tilbyr dere i førjulstiden 2022? Et julebord som har alt du trenger! Vi inviterer til en fantastisk kveld med god stemning, tradisjonelt julebord og herlig underholdning. Hvis du vil, da?

Hvis jeg vil? Yes, enten kan du velge å kun dra på julebordet og spise, eller dra på julebord + show.

Show, sier du? Fortell mer! Pellygata Poporkester kommer innom og byr på et underholdende show med allsang- og henda i været-stemning. Med høy puls og mørke solbriller serverer de herlige slagere på rekke og rad. Dette vil du ikke gå glipp av!

Når skjer alt dette, og hva koster det? Det blir julebord og juleshow på fredager og lørdager mellom 18. november og 10. desember. Kun julebord koster 895 kr/person, mens julebord + show koster 1195 kr/person.

Les mer og send bookingforespørsel her!

julbord-17.jpg


Hotel Brosundet - stemningsfull opplevelse for alle

Ålesund, Apotekergata 1-5

Hva slags julebord har dere? Vi vil skape en opplevelse for å stimulere alle sanser – det du ser, hører, lukter, smaker og føler. Begynn med å finne roen med noe godt å drikke i baren, og se kokken kokkelere i det åpne kjøkkenet, før du setter deg til bords.

Det høres avslappende ut. Hva inngår i pakken? I julebordspakken inngår en femretters juleinspirert meny i vår restaurant, Apotekergata No. 5, samt overnatting og frokost.

Hva koster det og når kan jeg komme? Prisen er 1950 kr/person, og tilbudet gjelder 12. november til 18. desember.

Les mer og book her!

christmas-quality-hotel-glögg


Quality Hotel™ Leangkollen - smak av gode tradisjoner

Asker, Bleikeråsen 215

Hva tilbyr dere? Vi ønsker alle velkommen til vår tradisjonsrike julebordbuffet, familiejulebord, samt en juleinspirert à la carte-meny til lunsj.

Når kan jeg komme med alle mine venner, naboer, kolleger og familie? Julebord serveres fredager og lørdager mellom 18. november og 10. desember. Familiejulebordet står klart på lørdagene 3., 10. og 17. desember og alle søndager mellom 27. november og 18. desember. Og julelunsjen får du alle hverdager fra 21. november til 22. desember.

Burde jeg velge "vanlig" julebord eller familiejulebord? Liker du julemat, men er ikke fullt så glad i julenissen, så anbefaler vi et "vanlig" julebord. Har du derimot barn som liker å leke og er helt i ekstase når julenissen kommer på besøk, ja da passer familiejulebordet helt utmerket!

Hva er prisene? Julebord: 865 kr/person, familiejulebord: voksne 645 kr, barn 6-12 år 295 kr, barn 2-5 år 125 kr, og barn under 2 år gratis.

For booking og mer informasjon se her.

christmas-dinner-party-couple


Show inn julen med Quality Hotel™ Strand

Gjøvik, Elvegata 2-4

Hva gjelder i år? Vi har et bredt julebordsprogram, med hele fem forskjellige show på fem forskjellige dager. Og vi serverer selvfølgelig også julemat til underholdningen.

Interessant, gimme five! Okey, her kommer showene:

Hva er prisen? Det er litt forskjellige priser, avhengig av hvilket show du ønsker å se. Men det ligger på 1010-1095 kr/person. Du kan se prisene for hvert enkelt show ved å trykke på linken nedenfor.

Les mer om showene og send forespørsel her!

Lonely Christmas Tree Clarion Hotel Amaranten


Les mer

Vil du lese om julebord i Sverige? Det kan du gjøre her!

Alle julebord 2022

Les om alle våre julebord her!

Tagger

Kanskje du også liker

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.