MenyLukk
Mat & drikke

Den store julebordguiden: 10 julebord i Norge

Måtte dere avlyse fjorårets julebord, og lengter nå litt ekstra etter den herlige stemningen? Behold tålmodigheten litt til, den etterlengtede julebordsesongen er snart i gang igjen! Vi har funnet fram 10 steder i Norge hvor du kan dra og spise nydelig julemat. Les om noen av Norges beste julebord, og tillat deg selv å glede deg!

Christmas Dinner

Quality Hotel™ 33 på Økern – Oslos råeste julebord

Oslo, Østre Aker vei 33

Oslos råeste julebord, fortell oss mer? Første helga i desember arrangerer vi julebord med show! Det blir julemat, konsert med Loveshack som byr på covere av fantastiske slagere fra 80-tallet og en svimlende forestilling med tankeleser Labib Malik. Nydelig mat man kun spiser en liten periode i året, godt selskap og underholdning - det kan umulig bli mindre enn en minneverdig kveld.

Hva koster det? Fredag koster pakken 1195 kr/person, og på lørdagen koster den 1095 kr/person.

Pakke, ja, hva innebærer det? Pakken inkluderer velkomstdrink, julemiddag, konsert, show, fest og kanskje til og med noen overraskelser.

Ønsker dere å overnatte på hotellet etter en sen kveld tilbyr hotellet også ekstra gode priser.

Når kan man komme? Fredag 3. eller lørdag 4. desember 2021!

Les mer og book årets julebord på Quality Hotel 33 her!

Top Floor – Quality Hotel 33

Quality Hotel™ Ålesund – tradisjonell juletallerken eller buffet med storgjengen

Ålesund, Sorenskiver Bullsgt. 7

Når serveres julematen hos dere? Julebord arrangeres fra 13. november og frem til 15. desember 2021.

Hva står på menyen? Kommer dere som en liten gjeng, kan dere velge mellom en nydelig, klassisk juletallerken for 425 kr/person, og en tradisjonell lutefisktallerken for 395 kr/person. Blir dere sugne på dessert finnes det flere alternativer fra 105 kr/person.

Kan man komme hit som en stor gjeng, for eksempel fra en arbeidsplass? Ja! Er dere minimum 40 personer er det buffet som gjelder. Dere kan velge mellom lunsjbuffet og julebuffet.

Hva kan man vente seg av buffeten? Alle grunnene til at jula er årets beste høytid: pinnekjøtt, ribbe, alt det klassiske tilbehøret, kalkun, waldorfsalat, lokal sild, røkt og gravet laks. Og ikke minst pepperkaker med blåmuggost, riskrem med bringebærsaus, karamellpudding, multekrem, krumkaker og masse mer som gir vann i munnen.

Les mer om maten og book julebord hos Quality Hotel Ålesund her.

restaurant-dinner-quality-hotel-alesundJulemiddag med fantastisk utsikt i restauranten på Quality Hotel Ålesund.

Quality Hotel™ Edvard Grieg – sprakende juleshow i Bergen

Bergen, Sandsliåsen 50

Hva står på programmet hos dere? Programmet er fullspekket! Det kommer både artister og komikere, og det blir en salig blanding med alt fra partymusikk til humor. Selvsagt serveres det også julemat til showet. Dette vil dere ikke gå glipp av!

Når snakker vi? Det blir tre helger, hvor det dukes for fest både fredag og lørdag. Nærmere bestemt 26.-27. november, 3.-4. desember og 10.-11. desember 2021.

Hva betaler man for festen, og hva får man? Vi tilbyr to forskjellige billettalternativer. Ordinærbillett koster 1395 kr/person og inkluderer show og julemat. VIP-alternativet koster 1595 kr/person og inkluderer i tillegg en aperitiff og mingling med artistene i forkant av middagsshowet.

Få mer informasjon om showet og book her.

christmas-quality-hotel

Clarion Hotel® The Edge – julefest på Tromsøvis

Tromsø, Kaigata 6

Hva slags type julebord tilbyr dere? Vi kommer til å ringe jula inn sammen med de tre vise menn som byr på en herlig kveld på ekte Tromsøvis. Olav setter opp en fantastisk nordnorsk julemeny som dere nyter mens Jardar spiller opp til en uforglemmelig julekonsert. Og sist, men ikke minst, avslutter Josef showet med en gedigen DJ-opptreden.

Spennende, når skjer dette? Vår Julefest med 3 vise menn, som vi kaller showet, går av stabelen to fredager og to lørdager, 3.-4. og 10.-11. desember 2021.

Pris? Du kan velge mellom full pakke med aperitiff, garderobe, treretters meny, konsert og fest for 1495 kr/person, eller kun middag og fest for 945 kr/person. Vil du kun komme til festen og danse i vei til Josefs spenstige beats? Det kan du absolutt gjøre, og inngang koster da 150 kr.

Her kan du lese mer om julefesten og forhåndsbestille dine billetter.

ribbe-og-medisterpolserEr du typen som foretrekker ribbe? Eller pinnekjøtt? Uansett svar, her får du begge deler og mer til!

Familiejulebord på Quality Airport Hotel Stavanger

Sola, Sømmeveien 1

Hvem kan ha julebord hos dere og når? Søndager fra og med 21. november og til 19 2021. desember arrangerer vi familiejulebord. Ønsker du julelunsj eller privat julebord med full buffet kan dette bookes på forespørsel.

Hvordan er prisene? Familiejulebord koster 595 kr/person. For barn 4-12 år er det halv pris, og barn under 4 år spiser gratis. Julebord i eget lokale koster 595 kr/person. Julelunsj på forespørsel koster 435 kr/person, og privat julebord med full julebuffet koster fra 625 kr/person (på forespørsel).

Hvordan booker man? Send en e-post til q.stavanger@choice.no eller ring +47 51 94 20 00.

Vil du lese mer om hotellet eller booke en hotellnatt i forbindelse med julebord? Gå til Quality Airport Hotel Stavanger.

christmas-decoration-details-nordic-choice-hotels-2.jpg

Nyt førjulstiden på Clarion Hotel® Ernst

Kristiansand, Rådhusgt. 2

For hvem serverer dere julebord? Venner, familie, kollegaer, fiender – hos Clarion Hotel® Ernst er alle velkomne, så det er helt opp til dere.

Men hva får man hos dere, da? Byens beste og mest storslåtte julebuffet på det mest staselige hotellet! Vi serverer både tradisjonelt julebord og julelunsj.

Når er dette og hvor mye koster det? Julebord avholdes fredager og lørdager uke 46-49. Pris 845 kr/person. Julelunsj serveres alle hverdager i uke 49 og 50, og koster 395 kr/person.

Hvordan booker jeg? Ta kontakt via e-post: anthony.trondsen@choice.no eller telefon: +47 99 15 99 77 / +47 38 12 86 01.

Les mer om julebordet her.

christmas-table-plate

Quality Hotel™ Fredrikstad - julebord på din måte

Fredrikstad, Nygata 2-6

Hva tilbyr dere i førjulstiden 2021? I år kan du skreddersy ditt eget julebord etter det som passer nettopp for deg og ditt selskap! Vil dere bare nyte en herlig julelunsj, eller ser dere heller for dere en treretters julemeny eller en bugnende julebuffet? Vi kan også stelle i stand et eget familiejulebord der selveste julenissen kommer på besøk. Kanskje har han med noe gøy i sekken...

Vi har hørt noe om underholdning, stemmer det? Jajamensan! Årets produksjon, som er den tiende i rekken, har fått navnet The Best of My Motown, og rommer det beste av det beste fra de foregående produksjonene. Denne pakken inneholder julebuffet og show på Båthuset.

Når skjer alt dette, og hva koster det? I perioden 12. november til 19. desember ønsker vi dere alle velkommen! Julelunsj serveres fra mandag til fredag mellom kl. 12.00-14.00, og koster 535 kr/person. Julebuffeten serveres fredager og lørdager fra 18.00-22.00, og koster 795 kr/person.

På søndagene, 28. november og 5. og 12. desember 2021, dukes det for familiejulebord mellom kl. 14.00-18.00. 535 kr/person for voksne, 295 kr/person for ungdommer 13-18 år og 195 kr/person for barn 3-12 år. The Best of My Motown-pakken koster 1295 kr/person.

Videre tilbyr vi rabatt på hotellrom om dere ønsker å overnatte i forbindelse med julebordet. Hotellfrokost er vel ikke så rent galt det heller?

Les mer her!

christmas-quality-hotel-glögg

Minnerikt julebord på Quality Hotel™ Skjærgården

Langesund, Stathellevn. 35

Hva skjer hos dere i førjulstiden?Quality Hotel™ Skjærgården duker vi bordet for et minnerikt julebord med alt du kan drømme om av kalde og varme retter fra fjell og sjø. Det blir også et separat familiejulebord der julenissen også tar seg en tur innom.

Hvilke helger bør man holde av? Helgene 19.-20. og 26.-27. november, og 03.-04., 10.-11. og 17.-18. desember 2021 serverer vi det tradisjonelle julebordet, altså på fredager og lørdager. Familiejulebordet finner sted på søndager, 28. november og 5. og 12. desember.

Pris? Et vanlig julebord koster 695 kr/person, og familiejulebordet ligger på 445 kr/person for voksne, med en lavere pris for barn.

Du kan lese mer om julebord og hvordan du booker her og her.

Kitchenandtable-marcus-restaurant-skybar-Clarion-hotel-trondheim

Quality Hotel™ Ramsalt - Et Ramsalt julebord

Bodø, Sjøgata 37/39

Hva står på programmet hos dere? To kvelder, 10. og 11. desember 2021, byr vi inn til en aften fylt av underholdning, musikk, nydelig mat og godt drikke. Det serveres julebuffet som inneholder alt det obligatoriske til julebordet, og det blir stand-up med Erlend Osnes og livemusikk av Nødløsninga.

Hva er inkludert? En bugnende julebuffet, stand-up-show med Erlend Osnes samt opptreden av livebandet, Nødløsninga. God mat, masse latter og herlig stemning, rett og slett!

Pris? 1190 kr/person.

For booking og mer informasjon se her.

christmas-dinner-party-couple

Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport - Sissels jul

Gardermoen, Hans Gaarders vei 15

Hva gjelder i år? 5. desember 2021 kommer Sissel Kyrkjebø for en førjulskonsert i nærliggende, The Qube. Og hva passer vel bedre enn å lade opp med en herlig julebuffet før dere hører Sissel synge jula inn med sitt fantastiske band? Ingen jul uten Sissel, som det heter.

Når kan gjestene komme og hvor mye koster det? Julebuffeten serveres mellom 14.00-17.00, og koster 545 kr/person (265 kr for barn under 12 år). Konserten starter 18.00, og billetter koster fra 635 kr/person og kan kjøpes separat.

Hvordan booker man? For bestilling av bord, send en mail til tone.haraldsen@choice.no.

restaurant-clarion-hotel-osloairport-NO-070 (1)Skal det være en runde nummer 2 i julebuffeten til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport?

Les mer

Se alle våre julebord her!

Vil du lese om julebord i Sverige? Det kan du gjøre her!

Vil du forberede deg til potensielle kriser på julebordet? Her får du løsningene.

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.