MenyLukk
Mat & drikke

Den store julebordguiden: 11 julebord i Norge

Julebordsesongen er straks her, og vi har funnet frem 11 steder i Norge du kan dra for å spise nydelig julemat. Restaurantene følger selvsagt alle retningslinjer. Uansett om du vil ha tallerkenservering eller buffet kan du føle deg helt trygg. Les om noen av Norges beste julebord og begynn å glede deg!

Christmas Dinner

Quality Hotel™ 33 på Økern – Oslos råeste julebord

Oslo, Østre Aker vei 33

Oslos råeste julebord, fortell oss mer? Første helga i desember arrangerer vi julebord med show! Det blir julemat, konsert med Loveshack som byr på covere av fantastiske slagere fra 80-tallet og mye mer. Nydelig mat man kun spiser en liten periode i året, god mat og bra musikk – det kan umulig bli mindre enn en minneverdig kveld.

Hva koster det? Vi har to pakker: Fredag koster pakken 1095 kr per person, og på lørdagen koster den 995 kr per person.

Pakke, ja, hva innebærer det? Pakken inkluderer velkomstdrink, julemiddag, show, fest og kanskje til og med noen overraskelser.

Når kan man komme? Fredag 4. eller lørdag 5. desember!

Les mer og book årets julebord på Quality Hotel 33 her.

Top Floor – Quality Hotel 33

Quality Hotel™ Ålesund – tradisjonell juletallerken eller buffet med storgjengen

Ålesund, Sorenskiver Bullsgt. 7

Når serveres julematen hos dere? Julebord arrangeres fra 13. november og frem til 19. desember.

Hva står på menyen? Kommer dere som en liten gjeng, kan dere velge mellom en nydelig, klassisk juletallerken for 395 kr og en tradisjonell lutefisktallerken for 365 kr.

Kan man komme hit som en stor gjeng, for eksempel fra en arbeidsplass? Ja! Er dere minimum 40 stykker er det buffet som gjelder for dere. Dere kan velge mellom lunsjbuffet og julebuffet.

Hva kan man vente seg av buffeten? Alle grunnene til at jul er årets beste høytid. Pinnekjøtt, ribbe, alt det klassiske tilbehøret, kalkun, waldorfsalat, lokal sild, røkt og gravet laks. Og ikke minst pepperkaker med blåmuggost, riskrem med bringebærsaus, karamellpudding, multekrem, krumkaker og masse mer som gir vann i munnen.

Les mer om maten og book julebord hos Quality Hotel Ålesund her.

restaurant-dinner-quality-hotel-alesundJulemiddag med fantastisk utsikt i restauranten på Quality Hotel Ålesund.

Quality Hotel™ Augustin – førjulshygge i Trondheim

Trondheim, Kongensgate 26

Når er det julebord hos dere? 20. november orker vi på Quality Hotel Augustin ikke å vente lenger, da er det jul hos oss, og gjestene kan forvente seg smaken av jul til alle måltider.

Hvem kan komme til dere? Alle kan komme til oss! Men det er litt ulikt tilbud avhengig av størrelse på gruppen. Er dere over 20 personer kan dere bestille julebord hos oss. Da får dere full, klassisk julebuffet med alt det deilige som hører til julen. Buffeten serveres i restauranten eller i eget lokale, og det koster 715 kr per person.

Vi serverer også 2- og 3-retters julemeny i restauranten for de som ikke kommer i stor gruppe. I tillegg har vi julelunsj for kollegaer som vil kose seg med god mat før juleferien.

Få mer informasjon om julebordene, priser og booking her.

christmas-quality-hotel

Quality Hotel™ Grand, Steinkjer – et populært høydepunkt

Steinkjer, Kongensgate 37

Når serveres det julemat hos dere? Fra 1. desember lukter det nydelig jul hos oss.

Hva tilbyr dere? I desember har vi julebuffet, 2- og 3-retters julemeny og julelunsjbord for grupper som vil ut og feire slutten av året. Den bugnende buffeten består av ribbe, medisterkake, pinnekjøtt, kålrotstappe, riskrem, multekrem og alt annet man gleder seg til resten av året. Fra hverdager mellom 1. og 22. desember er det julelunsj fra kl. 12 til 14.00.

Vi hører rykter om at dere har et tilbud til familiene også? Det stemmer, familiejulebordene hos Quality Hotel Grand Steinkjer er et populært høydepunkt i førjulstiden. Søndag 13. og 20. desember dekker vi på for familiene. Da er prisen 495 kr per person, mens barn fra 5-12 år spiser til halv pris.

Vil du lese mer om maten, prisene og booking, kan du gjøre det her.

ribbe-og-medisterpolserEr du typen som foretrekker ribbe? Eller pinnekjøtt? Uansett svar, her får du begge deler og mer til!

Julebord med vennene, familien eller jobben hos Quality Hotel™ Panorama, Trondheim

Tiller, Ivar Lykkes vei 1 (Trondheim syd)

Hvem kan ha julebord hos dere og når? Søndager fra og med 29. november og til 20. desember arrangerer vi familiejulebord. Fra 14. desember tilbyr vi juleforretningslunsj i ukedagene. Firmaer og vennegjenger har også mulighet til å reservere julebord i eget lokale. Vi serverer en kald juleinspirert forrett, varmrett fra buffet, og selvfølgelig dessert og kaffe. Book deres egen underholdning, eller la oss gjøre det for dere! Julebord i eget lokale kan dere ha når dere måtte ønske, fra 16. november.

Hvordan er prisene? Forretningslunsj koster 475 kr per person. Familiejulebord koster 430 kr per person eller 180 kr for barn 5-11 år. Julebord i eget lokale koster 595 kr per person.

Hvordan booker man? Send en e-post til cecilia.berg@choice.no. Sammen finner dere en trygg, smakfull og god løsning for nettopp dere.

Vil du lese mer om hotellet eller booke en hotellnatt i forbindelse med julebord? Gå til Quality Hotel™ Panorama, Trondheim.

superior-room-double-bed-quality-hotel-trondheim2Hva med å unne seg en natt på hotell (og hotellfrokost) i forbindelse med julebordet?

Fare for allsang hos Quality Hotel™ Fredrikstad

Fredrikstad, Nygata 2-6

Hvem kan ha julebord hos dere? Venner, familie, kollegaer, fiender – hos Quality Hotel Fredrikstad er alle velkomne, så det er helt opp til dere.

Men hva får man hos dere, da? I år arrangerer vi noe vi kaller Quality Christmas. Det er en kveld med god mat, god stemning og musikk du ikke visste at du savnet. Her får du altså deilig julemat og live musikk fra scenen. Quality Christmas består av aperitiff, 3-retters julemiddag og show gjennom hele kvelden.

Når er dette og hvor mye koster det? Det er satt opp fire helger: 20.-21. november, 4.-5. desember, 11.-12. desember og 18.-19 desember. Prisen er 995 kr per person.

Les mer om kvelden og send forespørsel om booking her.

christmas-table-plate

Afterwork: Christmas Edition hos Quality Hotel™ Waterfront, Ålesund

Ålesund, Nedre Strandgate 25-27

Hva gjør dere i førjulstiden 2020? I år kjører vi på Quality Hotel Waterfront Afterwork: Chrismas Edition med tapasbuffet med julesmaker! Det arrangerer vi tre ganger: 27. november, 4. desember og 11. desember.

Hvem passer dette for? Hit kan kollegaer, venner og kjærestepar komme etter jobb eller julehandelen for å slappe av og nyte deilige julesmaker!

Pris? 595 kr per person.

For å reservere bord eller stille spørsmål til hotellet, gå til arrangementet på Facebook her.

christmas-quality-hotel-glögg

“Dinner and a show” på Clarion Hotel® Trondheim

Trondheim, Brattørkaia 1

Hva skjer hos dere i førjulstiden? I fem helger før jul arrangeres det dinnershow hos oss! Både fantastisk julemat, god drikke og underholdning, alt det man trenger for et perfekt julebord.

Hvilke helger bør man holde av? Helgene 06.-07., 13.-14. og 27.-28. november, og 04.05. og 12.-13. desember.

Pris? Omtrent 1395 kr, alt er ikke helt spikret ennå, men mer informasjon kommer! Eller så kan du selvfølgelig ta kontakt med hotellet for å spørre om det du måtte lure på.

Vil du være med på dinnershow hos Clarion Hotel Trondheim, kan du kontakte hotellet på cl.trondheim@choice.no.

Kitchenandtable-marcus-restaurant-skybar-Clarion-hotel-trondheim

Julebrunsj eller skreddersydd julebord på Quality Hotel™ Expo utenfor Oslo

Fornebu, Snarøyveien 20

Når serveres det julemeny hos dere? Fra 23. november skjer det endelig, og da får du julemat hos oss på Quality Hotel Expo!

Hva tilbyr dere? I år fokuserer vi på en nydelig julebrunsj, i tillegg til at menyen vår i Brasserie X selvfølgelig er juleinspirert for anledningen. Dessuten tar vi gjerne i mot forespørsler om julelunsj eller -middag og vil gjøre det vi kan for å levere et minneverdig julebord!

Pris? Fra 350 kr per person.

For booking eller en prat om hva dere kan gjøre sammen for å lage tidenes avslutning på år 2020, send en e-post til q.expo@choice.no.

brasserie-x-dining-quality-hotel-expoHyggelige Brasserie X på Quality Hotel Expo.

Julelunsj hos Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport

Gardermoen, Hans Gaarders vei 15

Hvem kan komme til dere og hva serveres? Alle som ønsker en hyggelig juleavslutning med venner, kollegaer eller ansatte er hjertelig velkommen til oss på Clarion Hotel® & Congress Oslo Airport. Vi serverer klassisk julemat fra buffeten vår.

Når kan gjestene komme og hvor mye koster det? 26. og 27. november og 3. og 4. desember mellom klokka 11.00 og 15.00 er julelunsjen klar for gjester. Prisen er 395 kr per person.

Hvordan booker man? Send en e-post til terje.christensen@choice.no!

restaurant-clarion-hotel-osloairport-NO-070 (1)Skal det være en runde nummer 2 i julebuffeten til Clarion Hotel & Congress Oslo Airport?

3- eller 5-retters hos Clarion Collection® Hotel Havnekontoret i Bergen

Bergen, Slottsgaten 1

Hva skjer hos dere i jula? Fra 16. november til 20. desember inviterer vi grupper på julemiddag i restauranten vår. Gruppene må være på minimum 10 personer og maksimum 28 personer (og da må det være 14 par, sånn at avstandsregelen kan overholdes).

Hva står på menyen? I jula kan man unne seg enten 3-retters eller 5-retters julemiddag. Gjestene kan velge mellom to hovedretter: lutefisk eller pinnekjøtt. Begge servereres med klassisk tilbehør. De andre rettene får være en overraskelse (eller kontakt oss dersom du ikke klarer å vente). 3-retters koster 695 kr og 5-retters koster 845 kr.

Hvordan booker man? Ta kontakt med Clarion Collection Hotel Havnekontoret, enten ved å ringe +47 55 60 11 00 eller sende en e-post til cc.havnekontoret@choice.no.

cc-havnekontoret-julSånn vil det se ut når dere har julebord på Clarion Collection Hotel Havnekontoret.

Les mer

Vil du lese om julebord i Sverige? Det kan du gjøre her!

Vil du forberede deg til potensielle kriser på julebordet? Her får du løsningene.

Tagger

Nyeste innlegg