Skip to content
Mat & drikke

Frokostbufféer du må prøve!

Noe av det desidert beste med å bo på hotell, er å våkne til en deilig, stor og variert frokost du ikke trenger å lage selv. Tenk baristakaffe, ferskpressede juicer, egg, tjukk yoghurt og nystekt bakverk… Stort bedre blir det ikke! Man kan fint gå på hotell og nyte et bedre morgenmåltid uten å være gjest der. Derfor tipser vi om noen av de beste hotellfrokostene i landet, slik at du vet hvor du kan droppe inn for en herlig start på dagen. Vi ses! 

En frokostbuffé utenom det vanlige i Stavanger

Nyt frokosten i herlige omgivelser på Clarion Hotel Stavanger.

Noe av det beste med frokost, er at man kan variere den med så mange forskjellige kalde og varme retter. På frokostbufféen på Clarion Hotel® Stavanger, kommer alle dine frokostdrømmer til live. Her finner du et stort utvalg varme og kalde frokostretter, lagd med ferske råvarer og lidenskap for matlaging. Her er det virkelig noe for enhver, med mange sunne, økologiske og allergivennlige alternativer. Start dagen på best tenkelig vis med en deilig hotellfrokost i Stavanger.

Pris: 235 kr for voksne, 117 kr for barn ned til 2 år. Se når hotellfrokosten serveres her.

Råvarer fra øverste hylle i Oslo

Vel bekomme!

Når man først skal spise frokost ute i Oslo, kan man likesågodt slå på stortromma. Gå for et sted med god atmosfære og nøye utvalgte råvarer, som Hotel Christiania Teater. Smak på fransk presskaffe, hjemmebakt brød og nyt en deilig frokost på hotell i ekte christianiabohem-stil. Mottoet til kokkene på Hotel Christiania Teater er kvalitet fremfor kvantitet, og frokostrettene du får servert her er rett og slett utsøkte.

Pris: 245 kr.  Åpningstider for frokostserveringen finner du her

Magisk müsli i Bergen

Hjemmelaget müsli, Fairtrade-kaffe og mange frokostfavoritter!

Det er vel ikke til å stikke under en stol at det regner mye i Bergen … Når du våkner opp til nok en trist og grå morgen, og alt føles tungt og håpløst, da skal du unne deg en ekstra luksus og spise en bedre hotellfrokost i Bergen! Det funker, vi lover.På Hotel No 13, får du Bergens beste hjemmelagde müsli. Ingen overdrivelse. Hvis det ikke skulle være bra nok, kan de også friste med frokostklassikere som hjemmelaget eggerøre, nytraktet kaffe og ferskt brød. Her finner du et stort utvalg av deilige økologiske produkter i frokosten.

Pris: 190 kr. Aktuelle åpningstider finner du her.

Spis frokost med god samvittighet i Tromsø

Nytraktet Fairtrade-kaffe, dagens avis og god mat – kan det bli bedre?

Uansett om du er fastboende i Nordens Paris, eller innom på jobb eller ferie, er det aldri feil å unne seg en deilig hotellfrokost en gang i blant. Og enda bedre er det hvis du vet at du kan kose deg på frokostbuffé i Tromsø med god samvittighet og fantastisk utsikt! På Clarion Collection® Hotel With får du den beste Fairtrade-frokosten i Tromsø. Her tar de miljøet på alvor, og serverer mange økologiske produkter. Velg og vrak blant frukt, frokostblandinger, egg og masse pålegg, og nyt det hele med en vakker utsikt over kaia.

Pris: 155 kr. Se når frokosten serveres her.

Alle hotell tar imot drop-in gjester gitt at det er plass. Ta gjerne kontakt med hotellet før besøket ditt for å dobbelsjekke at det finnes plass den dagen.

Flere mat- og drikketips

Opplev Fun Dining på Kitchen & Table

Brasserie X: herlige restaurantopplevelser for store og små

Se alt innen mat & drikke

BlogPostView-tagsFrokostNorgeRestaurant