Mat & drikke

Frokostbufféer du må prøve!

|

Noe av det desidert beste med å bo på hotell, er å våkne til en deilig, stor og variert frokost du ikke trenger å lage selv. Tenk baristakaffe, ferskpressede juicer, egg, tjukk yoghurt og nystekt bakverk… Stort bedre blir det ikke! Man kan fint gå på hotell og nyte et bedre morgenmåltid uten å være gjest der. Derfor tipser vi om noen av de beste hotellfrokostene i landet, slik at du vet hvor du kan droppe inn for en herlig start på dagen. Vi ses! 

breakfast-crop-overview-clarion-hotel-stavanger-1.jpg

Start dagen med en herlig frokost på hotell!

En frokostbuffé utenom det vanlige i Stavanger

Nyt frokosten i herlige omgivelser på Clarion Hotel Stavanger.

Clarion Hotel® Stavanger kommer alle dine frokostdrømmer til live. Her finner du et stort utvalg varme og kalde frokostretter laget av ferske råvarer. Her er det virkelig noe for enhver, med mange sunne, økologiske og allergivennlige alternativer. Start dagen på best tenkelig vis med en deilig hotellfrokost i Stavanger.

Se når hotellfrokosten serveres her.

Råvarer fra øverste hylle i Oslo

Vel bekomme!

Når du først skal spise frokost ute i Oslo, kan du likesågodt slå på stortromma. Gå for et sted med god atmosfære og nøye utvalgte råvarer, som Hotel Christiania Teater. Smak på fransk presskaffe, hjemmebakt brød og nyt en deilig frokost på hotell i ekte christianiabohem-stil. Mottoet til kokkene på Hotel Christiania Teater er kvalitet fremfor kvantitet, og frokostrettene du får servert her er rett og slett deilige.

Åpningstider for frokostserveringen på Hotel Christiania finner du her.

Magisk müsli i Bergen

Hjemmelaget müsli, Fairtrade-kaffe og mange frokostfavoritter!

Det er vel ikke til å stikke under en stol at det regner mye i Bergen … Når du våkner opp til nok en trist og grå morgen, og alt føles tungt og håpløst, da skal du unne deg en ekstra luksus og spise en bedre hotellfrokost i Bergen! Det funker, vi lover. På Hotel No 13, finner du Bergens beste hjemmelagde müsli. Ingen overdrivelse. Hvis det ikke skulle være bra nok, kan de også friste med frokostklassikere som hjemmelaget eggerøre, nytraktet kaffe og ferskt brød. Her finner du et stort utvalg av deilige økologiske produkter på frokostbordet.

Sjekk ut når frokosten serveres på Hotel No 13 her.

Spis frokost med god samvittighet i Tromsø

Nytraktet Fairtrade-kaffe, dagens avis og god mat – kan det bli bedre?

Uansett om du er fastboende i Tromsø, eller innom byen på jobb eller tur, anbefaler vi deilig hotellfrokost på Clarion Collection Hotel With Her får du byens beste Fairtrade-frokost med økologisk mat, frukt og frokostblandinger som du kan nyte til vakker utsikt utover kaia.

Se når frokosten serveres her.


Alle hotell tar imot drop-in gjester gitt at det er plass. Ta gjerne kontakt med hotellet før besøket ditt for å dobbeltsjekke at det finnes plass den dagen.

Flere mat- og drikketips