MenyLukk
Mat & drikke

Brasserie X: herlige restaurantopplevelser for store og små

Er du glad i god mat, herlig atmosfære og foretrekker restauranter der du enkelt finner bord og kan nyte maten? Da bør du ta turen innom Brasserie X som finnes på flere Quality Hotel™ i Norden. Slå deg ned akkurat der du vil sammen med venner, familie eller kolleger. Restauranten har også en barnevennlig meny som gjør det å spise på restaurant  til en barnelek! Barna som er dommerne selv har testet menyen vår – og hva de mener om maten kan du se i videoen nedenfor.

Brasserie X på Quality Hotel Globe

Restaurantkonseptet Brasserie X kombinerer franske brasserietradisjoner med nordisk kvalitetsmat, med en matfilosofi som bygger på gode, ukompliserte og smaksrike måltider laget fra bunnen av. Med en sesongbasert meny gir kokkene deg en matopplevelse som både smaker godt og gjør for kroppen. Det slår aldri feil med franske retter med en nordisk touch. Spesielt når råvarene er kortreiste og blir servert i en varm og genuin bistro som Brasserie X.

Hvor barnevennlig er egentlig maten på Brasserie X?

Alle Brasserie X er så klart barnevennlige. Flere av restaurantene har til og med egne barnemenyer for de små slik at det er godt med utvalg.  Men, så er spørsmålet: hvor godt liker barna egentlig maten? Dette har vi selvfølgelig latt noen barn få teste, og resultatet ser du i videoen nedenfor:

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/YJdYZ22h2n4

Mer enn en restaurant

Brasserie X er mer enn en restaurant, det er et hverdagsrom. En plass å møtes uansett anledning. Alle er velkomne og kan føle seg som hjemme, hver dag. Restauranten er inndelt i soner med ulike innredningsstiler som passer ulike typer av selskap, store som små. I Bar X drikker man gode cocktails, lokale ølsorter og velger fra en velfylt vinliste. Happenings, events, middager, bursdagsfeiring og selskap kan selvfølgelig feires hos oss, i ditt lokale hverdagsrom.

Ditt lokale hverdagsrom – her fra Quality Hotel Expo

Avslappende og hyggelig miljø

Ta med venner, familie eller kolleger og nyt maten i et avslappende og hyggelig miljø. Vil du ha en behagelig restaurantopplevelse og samtidig jobbe på laptopen, ha en romantisk middag med din utvalgte eller varme opp til fotballkampen med supportergjengen, finnes det alltid plass for akkurat deg og ditt selskap. Det skal være gøy og være gjest på Brasserie X. Det er ikke uten grunn at ordet ”FUN” er favorittordet til Brasserie X. Kom sulten og dra med mett mage og et smil.

Kom som du er. Kle deg opp eller kle deg ned. Hos oss er alle velkommen!


Les mer om restauranter, mat og drikke

Spis med god samvittighet og opplev Fun Dining på Kitchen & Table!

Les flere restaurantguider og mer om mat og drikke her!

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.