MenyLukk
Mat & drikke

Sol i sinnet på Bergens beste barer

Det er ingen hemmelighet at det regner mye i Bergen. Derfor gjelder det å utnytte sola når den titter frem. Her lister vi de seks beste barene i Bergen å utnytte solskinnsdagene på – og to for mørkets disipler!

DJ at No Stress Bergen
Når sola har forlatt Bergens deilige uteserveringer, kan dere jo for eksempel ta festen videre til No Stress.

Cocktails med latinamerikansk lidenskap

Ácido er kanskje vår favorittrestaurant og -bar i Bergen. Restaurantbaren ligger inne på det flotte boutiquehotellet Hotel Oleana på Øvre Ole Bulls plass. Her får du gullkombinasjonen av et nydelig og smakfullt interiør, fantastisk og vennlig service og spicy, syrlige og spennende smaker. Perfekt for eventyrlystne i alle aldre.

Drinker smaker best i sola!

Friske og syrlige latinamerikanske drinker smaker selvsagt aller best i sitt rette element – i sola når det er varmt ute. Fra april til september kan Ácido derfor friste med en stor og luftig uteservering i Bergen. Nyt det yrende folkelivet, sola og håndlagde søramerikanske cocktails i godt lag!

acido-bar-restaurant-cocktailsFoto: Ácido Bergen

Ácido:

På taket av Bergen

Zachariasbryggen er et superkult utelivskonsept i Bergen med flere barer, restauranter og klubber over mange etasjer og uteområder på nettopp bryggen. Og vi sitter på hemmeligheten – det er på Taket det skjer! 350 sitteplasser betyr en av Bergens største uteserveringer. Her finner dere oppvarmede lounger i forskjellige størrelser – nyt utsikten, stemninga og drinkene uansett vær.

Trenger du et sted å sove? Her kan du booke hotell i Bergen!

Beundre Bergens severdigheter mens du nyter en drink

Dette er det perfekte sted å ta med kolleger og venner som kommer langveisfra. Fra Taket kan dere nemlig skue ut over omtrent alle Bergens mest kjente landemerker; Fløyen, Ulriken, Statsraaden, Bryggen og Torget. Hvis du leter etter den perfekte takterrasse i Bergen, har du funnet den!

taket-bar-bergenFoto: Taket Roofgarden

Taket Roofgarden:

Kitchen & Table – perfekt for vennegjenger og AW

Kitchen & TableClarion Hotel® Admiral er en kombinert restaurant og bar i hjertet av Bergen. Her kan du slikke sol på den langstrakte terrassen som vender ut mot Vågen og Bryggen. Nyt en fantastisk utsikt over vannet mens du nipper til nydelige cocktails med nøye utvalgte ingredienser sammen med venner eller kolleger. Terrassen er ikke innglasset, så vi anbefaler at du tar turen når det er finvær!

terrasse-clarion-hotel-admiral-contentfulUte...

Restaurant-kitchen-&-table-view-clarion-hotel-admiral...og inne på Kitchen & Table Bergen. Foto: Clarion Hotel Admiral

Not so classic cocktails

Ute etter å prøve noe nytt? Prøv en av deres «Not so classic cocktails»; med navn som Honey Badger, Bitter Nun og Heisenberg er du garantert en instagramvennlig cocktail som smaker like spennende som den ser ut! Dette er også en skikkelig smart måte å få i gang samtaler med slappe kolleger på.

Kitchen & Table:

X-faktor på den ultimate AW-bar i Bergen

Bar XQuality Hotel™ Edvard Grieg er uten tvil den beste baren i Bergen når det kommer til After Work-events. Her er det godt med plass til større grupper, og for å bryte isen får dere tilgang på både shuffleboard og foosball – helt gratis!

shuffleboard-quality-hotel-edvard-griegBar X og det isbrytende shuffleboardet. Foto: Quality Hotel™ Edvard Grieg

To terrasser og egenbrygget signaturøl

Denne hotellbaren har også to digre terrasser dere kan boltre dere på mens dere diskuterer smaken på hotellets egenbryggede Blond Ale, som er lagd i samarbeid med anerkjente Lysefjorden Mikrobryggeri. Baren er konstruert med flere terrasser og minglesoner slik at det både er enkelt å trekke seg tilbake og kaste seg inn i det sosiale – det er helt opp til deg.

terrace-conference-quality-hotel-edvard-grieg

Bar X

Alle koser seg på Sjøboden

I den historiske Enhjørningsgården midt på Bryggen i Bergen finner du ølstua Sjøboden. Dette er et utested med både drikke og stemning som passer de aller fleste. Hit kan du ta med kolleger du ikke kjenner så godt, for eksempel – Sjøboden blir ikke feil.

Bergens største uteservering

Om sommeren åpner de den største uteserveringen i Bergen rett på Bryggekanten, og de kunnskapsrike bartenderne loser deg villig gjennom de mer enn 60 forskjellige typene øl som finnes her. I tillegg kan Sjøboden friste med levende musikk hver kveld! Den supersentrale beliggenheten gjør at du har kort vei å gå til mange av Bergens flotte hotell.

sjoboden-bar-bergen-contentfulDet blir ikke bedre enn bryggen i Bergen på en brennheit dag. Foto: Sjøboden

Sjøboden:

.. Og et par på tampen for true hearts of darkness

Alle vet at et mørkt sinn jobber best i mørke omgivelser. For natteravnene der ute som verner om sin porselensbleke hud og trives best etter mørkets frembrudd har vi to knallforslag til slutt – garantert frie for uteserveringer og alt som har med sol å gjøre!

Stress ned på No Stress

No Stress har rykte på seg for å være Bergens beste cocktailbar, og vi skal ikke påstå noe annet. Dette er en superkul og populær bar i Bergen som har vært nominert til flere priser for cocktailene sine. Et av våre favorittsteder i hele Norge når det kommer til kule og nyskapende drinker. Det skader heller ikke at stemninga alltid er på topp her!

no-stress-bergen-facadeDette er fasaden du leter etter! Foto: No Stress

Cocktails fra bunnen av

På No Stress lager de alt av fruktjuice og siruper til drinkene selv. Dette vitner om stor stolthet i håndverket. Det er hit Bergens bartendere, kokker og servitører drar når de skal ha seg en ordentlig god cocktail på fritida!

No Stress er en nokså liten bar, så det kan lønne seg å være tidlig ute hvis dere er en gjeng.

no-stress-bergen-djFoto: No Stress

No Stress:

Så gjør vi så når vi vasker vårt tøy ...?

Nei, vi anbefaler ikke at dere tar med skittentøyet hit, selv om baren heter Vaskeriet. Dette uberkule utestedet i Bergen er, som navnet antyder, lokalisert i et gammelt vaskeri. Det eneste de har gjort, er å hive inn noen møbler, lasere, slushmaskiner og ping-pong-bord. Og et sprudlende og lidenskapelig team med bartendere!

Dans til morgengry

Her er du og vennene eller kollegene dine garantert en annerledes og kul kveld. Dette er det perfekte stedet å ramle inn på litt utover kvelden når dere er ferdige med småpraten og klare for å DANSE!

Vaskeriet:


Trenger du en unnskyldning for å reise til Bergen? Her får du noe å velge i:

6 spennende opplevelser i og rundt Bergen

Les om hvorfor du bør feriere i Norge (– og Bergen finner du i første punkt!)

5 byer vi anbefaler deg å besøke i sommer (spoiler: Bergen er én av dem)

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.