MenyLukk
Mat & drikke

Oslos beste barer for After Work

Av og til er vi bare nødt til å tilbringe litt kvalitetstid med kollegene våre. Da er det like greit å gjøre det beste ut av det. Utforsk en av Oslos beste barer neste gang dere skal på AW!

Calmeyers Hage på Clarion Hotel The Hub
Calmeyers Hage i Clarion Hotel® The Hubs 13. etasje

Start kvelden på Teatro vinbar

Få ting slår en ordentlig god flaske vin. Vil du imponere kolleger, venner eller en date med dine uovertrufne vinkunnskaper, kan vi anbefale at du tar turen til velutstyrte Teatro vinbar på flotte Hotel Christiania Teater. Det er noe med ordentlige hotellbarer – de har en slags Hollywoodaktig nostalgi. Og de fører alltid med seg det lille hintet av spenning; på hotell møter man kontaktsøkende sjeler fra hele verden.

lobby-wine-bar-hotel-christiania-teaterLobbyen på Hotel Christiania Teater og vinbaren til høyre i bildet.

After work hver fredag!

Hver fredag arrangeres det After Work på Teatro fra kl. 16 til 19, så du og kollegene bare kan stikke innom etter jobb. Ingen planlegging nødvendig! En nydelig bar i Oslo som har tonnevis av sjarm og stemning og garantert løsner på stive after work-snipper.

Teatro:

entrance-hotel-christiania-teaterHotel Christiania Teaters inngangsparti i kveldsmørket.

God stemning og nostalgi på Pier 42

Hvis du eller dine kolleger ikke er så opptatte av vin, kan det være lurere å starte kvelden på en bar i Oslo med kule cocktails! Pier 42 ligger på det staselige hotellet Amerikalinjen midt på Jernbanetorget, og er en cocktailbar i Oslo med respekt for seg selv.

Baren har fått navn fra brygge (pier på engelsk) 42 på Manhattan, New York, der mange tusen nordmenn ankom Amerika for om lag 100 år siden. Her får du klassiske, amerikanskinspirerte drinker i Oslo med en moderne vri. Et perfekt sted å starte kvelden med sin sentrale beliggenhet og sine fantastiske cocktails.

pier-42-amerikalinjenPier 42.

Pier 42:

Utsikt over byen fra Calmeyers Hage

Når dere er ferdige med pizza og vin på Teatro eller drinker på Pier 42, er dere klare for litt mer spenning, ikke sant? Vi snakker noen drinker, kul musikk og kanskje en rå utsikt for å lade opp enda litt til før dansegulvet skal få kjørt seg. Da tar dere turen til Calmeyers HageClarion Hotel® the Hub midt på Jernbanetorget.

calmeyers-hage-clarion-hotel-the-hubCalmeyers Hage.

Her kan dere nyte utsikten fra 13. etasje mens dere tyller i dere kunstferdige cocktails lagd på kortreiste, økologiske og velsmakende råvarer. Urtene kommer til og med fra en åker de har anlagt på taket av hotellet! Calmeyers Hage er perfekt for alle som elsker den uslåelige kombinasjonen av utsikt, cocktails og frisk luft.

Calmeyers Hage:

calmeyers-hage-bar-clarion-hotel-the-hub

Dans til dagen gryr i Strøget-passasjen

Strøget er et lite smug mellom Torggata og Storgata midt i sentrum. Med en gang du kommer inn i passasjen åpenbarer det seg et slags mini-utelivsmekka. Dette er stedet å ta med kollegene når dere har fått i dere noen drinker og er klare for å danse! Velg mellom kule og trendy steder som Angst, Uhørt og Karusell – men vær forberedt på å måtte stå noen minutter i kø. De fleste utestedene i Strøget er åpne til klokka 03.00.

Ha gode samtaler på Himkok

Hvis Strøget blir for intenst, kan dere med fordel rusle de få meterne bort til Himkok. Denne klubben i Oslo er et must hvis du ikke har vært der før! Her finner du både pumpende dansegulv, uteområder med tak og til og med en barbershop hvis du skulle trenge å freshe opp sveisen!

Himkok har fått internasjonal oppmerksomhet for drinkene og cocktailene sine, og flere ganger blitt kåret til Norges og Oslos beste bar. De produserer til og med sin egen sprit!

bartender-himkokFoto: Bobo Olsson

Himkok:

Lei av sentrumsbarene? Grünerløkka venter!

Hvis du og kollegaene dine gjerne vil se en litt annen side av byen enn sentrum, bør dere bevege dere mot Grünerløkka – Oslos utelivsbydel nummer én. Nederst på "Løkka", bare 10 minutters gange fra Jernbanetorget, finner du Nedre Løkka cocktailbar og lounge. Her kan dere nyte utrolig gode cocktails i koselige og litt nostalgiske omgivelser. Befriende fritt for minimalismen som ellers preger mange av utestedene i området.

nedre-lokka-cocktailbarFoto: Nedre Løkka Cocktailbar og lounge

Nedre Løkka cocktailbar:

Get lost på Ingensteds

Når dere har kost dere med et par skikkelige håndverkscocktails på Nedre Løkka, kan dere spasere videre til Ingensteds og søsterstedet Bortenfor. Her er det dansing og fete rytmer hele natta! Utestedene ligger litt tilbaketrukket ved Akerselva. Her finner du store uteområder og dansegulv, gode drinker og en ung og energisk stemning.

Psst! Utelivstraveren og klubbscenen Blå ligger rett over gata!

Bortenfor Bar OsloPå Bortenfor kan du sitte på uteservering rett ved Akerselva. Foto: Bortenfor

Ingensteds/Bortenfor:

Liker du denne artikkelen? Finn flere spennende tips til Oslo her:

De beste takterrassene i Oslo

10 populære brunsjsteder i Oslo

De beste tipsene til sommerstemning i Oslo

10 restauranter i Oslo du ikke kan gå glipp av

Trendy vegetarmat i Oslo

Tagger

Nyeste innlegg

Bra jobbet!

Passordet ditt er oppdatert. Nå kan du gå tilbake til å gjøre morsommere ting - som å booke din drømmereise!

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.